上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  280.0k

引用:
原帖由 akitty 於 2018-2-3 06:11 AM 發表 查看引用來源
吓。。甘樣甘快就話結婚???
都吾知係咪真係有左。。
我而家只係無咩胃口甘者。。

我又吾肯定係咪真係朋友仔既,
又吾肯定係咪真係有左。。
咁又真。。都唔知係未朋友仔。。
不過真係有就揾人埋單啦

Kitty, 妳點呀?

引用:
原帖由 akitty 於 2018-1-5 01:28 AM 發表 查看引用來源
我返到入房,將除左底底丟地上。。
然後就鑽入被窩裏。。靜侯著動靜。。
果然沒多久,bb就從房間步出來,
把房門關好之後,撿起我丟地上已經少小濕的底底輕嗅著。。
我害羞的把頭也埋入被中,
然後bb掀翻我的被 ...
唔知幾時東窗事發

現在怎樣呀??

謝謝關心。我沒事
驗了,是中獎了。。
雖然吾敢好肯定係朋友仔既。。但應該9成機會係佢既。
上次聖誕來完m之後。。
我只係比bb中出過一次,我色誘佢個一次。
出外遇仆街個一次,但有戴套。。
然後就係朋友仔生日個一晚比佢中出左一次。。之後朋友仔個幾日都有戴返套套。。
我未同朋友仔講呢件事,但因為睇返日子,的確係佢生日個一次最接近危險期。。
呢幾日無咩心情但又要搞bb結婚既野,所以我都未同朋友仔講。。
我吾知道朋友仔會有啲咩反應比我:')

引用:
原帖由 akitty 於 2018-2-8 12:53 AM 發表 查看引用來源
謝謝關心。我沒事
驗了,是中獎了。。
上次聖誕來完m之後。。
然後就係朋友仔生 ...
首先同bb 佢地講左先,等佢地有心理準備,話曬一家人。然後再同男友講,因一定係佢。如果佢話結婚都好,你收心養性。但要你落,我真心覺得你考慮清楚,因為真係好傷身同有陰影。呢件事亦否睇真你男友是對你點,真心愛你怕什麼閃婚,比你同肚入面的一個名份。

呢D真係缘份,一Q就中。直接同朋友仔講,睇下佢咩野反應,睇下佢真心愛妳或是玩玩下?

你都要消化一下,你可以同BB傾下,搵人傾下啦,將自己的感受舒發出來
之後再同朋友仔傾,一步步吧
Wish u all the best!
引用:
原帖由 akitty 於 8/2/2018 12:53 AM 發表 查看引用來源
謝謝關心。我沒事
驗了,是中獎了。。
上次聖誕來完m之後。。

引用:
原帖由 akitty 於 2018-2-8 12:53 AM 發表 查看引用來源
謝謝關心。我沒事
驗了,是中獎了。。
上次聖誕來完m之後。。
諗下自己準備好有小朋友未

引用:
謝謝關心。我沒事
驗了,是中獎了。。
上次聖誕來完m之後。。

其實最緊要你準備好迎接小生命未,但應該先同屋企人講左先,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆