上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  73.9k

試想想,繼續玩落去,條女要租屋,要你包養! 你又肯,滿心歡喜地做傻仔! 某日,回家見到佢同第二個男人做,重要做到好high,你會點?

試想想,繼續玩落去,條女要租屋,要你包養! 你又肯,滿心歡喜地做傻仔! 某日,回家見到佢同第二個男人做,重要做到好high,你會點?

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-9 11:06 PM 發表 查看引用來源

你推佢去死?!

吊!依條友唔死都無撚用啦!正廢柴,快撚D去死啦,大陸大撚把你D咁既人,唔撚好再上黎問喇,問乜9啫?都係咁撚樣,話撚左你,而家又話會搵佢,見到面又點?
挑!快D打俾佢啦,上黎做咩?
條女以退為進呀,傻仔!做乜唔聽你電話,做乜關機,又話醒,你條仆街,死就去死啦,上黎問乜撚野啫?
返入房,睇下邊個訓喺度?
好男人!!!
正雞虫!
佢唔靚架,又無波,又唔後生,咁講黎做咩???咪又死心不息!!!
快撚D上A1啦!咩叫A1?頭條呀,情聖,挑!

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-9 11:15 PM 發表 查看引用來源
南島兄,其實條女咁做,對你對佢都係一件好事!

我係唔明點解佢一直係緊張要同我做,因每次做我就給她唔少錢。我自己係做唔出唔搵佢。但今次佢咁決絕唔見我,我係唔明點解?
之前我係講過股票大跌無左好多錢,難道她以為我無哂錢?佢之前同我講過,話如果我同老婆離婚,佢會嫁比我,不過我同佢講我同老婆關係好好,唔會咁做,會唔會佢諗住佢不能達到要同我結婚所以唔想再見面。
我有時又咁諗,會唔會係佢覺得我係善良的人,唔想再呃我!因對上見佢那次,我依家想起當時佢有半分鐘時間眼紅紅,我當時係覺有點唔妥,而且佢當日兩次有意避開我視線,不肯望我,我當時覺有點異樣。

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-9 11:23 PM 發表 查看引用來源

之前佢已講左租屋及包養,不過我已發覺佢呃我,已經對佢講不會這樣做。

田餅煮,見到既話,就扣我分啦,我辱罵會員呀!!!

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-6-9 11:25 PM 發表 查看引用來源

吊!依條友唔死都無撚用啦!正廢柴,快撚D去死啦,大陸大撚把你D咁既人,唔撚好再上黎問喇,問乜9啫?都係咁撚樣,話撚左你,而家又話會搵佢,見到面又點?
挑!快D打俾佢啦,上黎做咩?
條女以退為進呀,傻仔!做乜唔聽你 ...
我係人,唔係死物,話唔見就唔見咩,點會咁易呀!你諗下你地當初遇到同一情況,係唔係個心都係咁辛苦呀,咁易咩!
我唔係想去仲意這個人,仲意左但我做錯左,唔應該喜歡這個人,因佢係個壞女人,但喜歡一個人,可以一下間就唔理佢,或者佢依家係比公安拉左呢?撞車呢?我就係想知佢做乜事啫,人之常情呀!

引用:
原帖由 南島 於 2011-6-9 11:37 PM 發表 查看引用來源

我係人,唔係死物,話唔見就唔見咩,點會咁易呀!你諗下你地當初遇到同一情況,係唔係個心都係咁辛苦呀,咁易咩!
我唔係想去仲意這個人,仲意左但我做錯左,唔應該喜歡這個人,因佢係個壞女人,但喜歡一個人,可 ...
你無錯,你啱撚晒!呀情聖兄,咁唔撚駛諗啦,人之常情嘛,你真係講得好!
我好撚鐘意LV架,但我又無錢,咁點丫???唔鍾意都鍾意左囉,我又想擁有,我又無錢,咁我可以點丫?咁我咪去偷囉,我知,我無錢買,唔應該去偷,咁而家點丫???咁易咩???唔去諗LV,我唔得架!!!
依個世界真係咩人都有,人地話前人種福後人享!
就係有好多好多師兄試過,痛過,先至有沉區,就係叫D聖情唔好沉,單身還可,有老婆,仲話好愛老婆,你憑咩去愛你老婆???
你當然係人,仲係一個你自以為對得住個老婆既好男人呀,人!!!

重複!田餅煮,見到既話,就扣我分啦,我又辱罵會員呀!!!

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-6-9 11:55 PM 發表 查看引用來源
重複!田餅煮,見到既話,就扣我分啦,我又辱罵會員呀!!!
我會話比佢知~~~~~:smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆