上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 28

收藏  |  訂閱
3.1k  63.6k

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-12-6 05:09 PM 發表 查看引用來源

你....真係開心嗎:smile_o06:
龍e本來係沉區華陀聖手......今日病入羔盲:')

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-6 05:10 PM 發表 查看引用來源
要跟班嗎:smile_41: 我得五尺高,但我胸肌有48:smile_44:
我都有你

ge一半

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-6 05:11 PM 發表 查看引用來源
龍e本來係沉區華陀聖手......今日病入羔盲:')
佢就快會醒

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-6 04:40 PM 發表 查看引用來源

可憐的..........嫖客................:smile_39: :smile_39: :smile_39:
每個人想法也不同~我一點都吾覺得係可憐喎~反而你日日係度唉聲嘆氣~我覺得你仲可憐d喎:smile_39:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-6 05:10 PM 發表 查看引用來源
要跟班嗎:smile_41: 我得五尺高,但我胸肌有48:smile_44:
我地高度差吾多.....但我識做棍打麵

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-6 04:53 PM 發表 查看引用來源
你既G點原來是在脷尖
吾知點解:smile_14:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-6 16:59 發表 查看引用來源
其實龍e一直在耍我地....我費事督爆你:smile_38:
算啦,我地ge痛苦可以令佢好high的話,我地甘願接受:') …施比受更为有福:smile_39:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-6 04:59 PM 發表 查看引用來源
其實龍e一直在耍我地....我費事督爆你:smile_38:
點解咁講呀~我實話實說咋:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-6 05:13 PM 發表 查看引用來源

每個人想法也不同~我一點都吾覺得係可憐喎~反而你日日係度唉聲嘆氣~我覺得你仲可憐d喎:smile_39:  
其實個個都想你正正式式找個女仔沉下.....由開始到現在...你都在當逃兵...所謂愛過痛過方為人上人:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-6 17:01 發表 查看引用來源
可否帶埋小吉和7月一齊上神州?:smile_44:
吾得,佢地只可上“嫦娥”…“神州”暫時只可以男人上:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆