上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
1.9k  45.2k

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-11 02:29 PM 發表 查看引用來源

Y哥....禾覺得有時到左決定時刻要粗暴小小......下下咁温柔會比條女有時間諗去拒絕尼! 而且條女基於矜持....点都會格下手!

如果禾係你....喺佢喘哂氣時就強勢壓住佢....拉高佢件衫....比得 ...
有喘氣我都已為有飯食,但在實戰場上有時唔係你可控制哂!

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-11 09:29 PM 發表 查看引用來源

我話交出旅遊証件係講笑啫....企冇咁腩毒.....不過佢系傷講冇得玩過夜就真既:'):')
喺傷講矛野巧玩啦:smile_42:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-11 08:43 PM 發表 查看引用來源

準時簽保....交出旅遊証件:'):')
你疊快勞好厚牙?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-11 09:29 PM 發表 查看引用來源
有喘氣我都已為有飯食,但在實戰場上有時唔係你可控制哂!
所以必要時要霸王硬上弓.....我就唔信攪完佢以後唔so尼....同尼上得酒店....潛意讖已預左比尼食:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-11 09:06 PM 發表 查看引用來源

唔怕....企好快又會出trip:smile_44:
你又馬上出trip:smile_47:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-11 09:33 PM 發表 查看引用來源
你疊快勞好厚牙?
唔算....未有案底.....雖然協助過幾次調查....但入禾唔到:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-11 09:33 PM 發表 查看引用來源

所以必要時要霸王硬上弓.....我就唔信攪完佢以後唔so尼....同尼上得酒店....潛意讖已預左比尼食:smile_o10::smile_o10:
係人都會咁諗企重自動出示老新Check in HTL....禾就快比人玩死:')

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-11 09:37 PM 發表 查看引用來源

唔算....未有案底.....雖然協助過幾次調查....但入禾唔到:smile_o10::smile_o10:
冇案底都死得人架, 有查案紀錄

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-11 09:39 PM 發表 查看引用來源
係人都會咁諗企重自動出示老新Check in HTL....禾就快比人玩死:')
禾真係覺得企預左比尼食......就等緊尼一次粗暴而有力既強行突破進入:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-11 09:41 PM 發表 查看引用來源
冇案底都死得人架, 有查案紀錄
企唔係港女....矛港女果種多疑同無理取鬧....簡單D講....比較易呃:smile_44::smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆