上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.5k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-23 11:51 發表 查看引用來源
佢唔係夜場妺..我唔敢太狼死,比著其她女女死左9世-
咁有冇深吻:smile_41:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-23 11:56 AM 發表 查看引用來源
咁有冇深吻:smile_41:
企話深喉就有....:smile_o01:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-23 11:42 AM 發表 查看引用來源
早晨呀巨頭:smile_38: 仔仔好嗎?上星期再上星期六有朋友女女滿月又有台灣回來的朋友所以去咗沙灣唱K,成十几人連女有成30幾人好大場面:smile_47: 有啲過夜,我沒有,飮完酒我跟幾個朋友去咗羅湖 ...
有心! 佢手術成功.上星期拆線..但見他耳仔後有條長疤.有少少心UP:smile_39: 你去玩完還可以陪仔仔行山.勁呀:smile_o12:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-23 11:59 發表 查看引用來源

企話深喉就有....:smile_o01:
佢抱住成晚啲痰頂住喉嚨就有:smile_o01:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-8-23 11:43 AM 發表 查看引用來源
早晨各位兄弟, 好耐冇見 :smile_o15:

Y仔你同SUN GIRL雙用到朝都冇食???? 有冇攪錯呀 :smile_o02:
VAN兄.早! 甘耐冇見.去左邊:smile_14:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-23 11:50 AM 發表 查看引用來源

咩行街仔...:smile_o08:
你又話想同佢去街:smile_o04:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-23 12:02 PM 發表 查看引用來源
佢抱住成晚啲痰頂住喉嚨就有:smile_o01:
要搵野化痰...:smile_o11:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-23 12:01 發表 查看引用來源

有心! 佢手術成功.上星期拆線..但見他耳仔後有條長疤.有少少心UP:smile_39: 你去玩完還可以陪仔仔行山.勁呀:smile_o12:
男人有小小疤痕不要緊,拆咗線過一段時間你試下買啲去疤膏幇佢茶,我的大仔3歲時跌倒額頭逢幾針,後來用去疤膏茶,依家看起來好像沒那麼明顯,

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-23 12:09 PM 發表 查看引用來源
男人有小小疤痕不要緊,拆咗線過一段時間你試下買啲去疤膏幇佢茶,我的大仔3歲時跌倒額頭逢幾針,後來用去疤膏茶,依家看起來好像沒那麼明顯,
謝謝! 我會試吓

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-23 11:49 AM 發表 查看引用來源
我學左你...佢好乖架...唔敢太禽青,你件關妺又點呀?
講你先...乖既就唔會咁隨便同你一齊訓啦, 當真係乖...一齊訓都七成想比你食啦, 大家唔係細路仔 :smile_o01:

到我, 我星期三玩到星期五先返深圳, 星期日朝再上過去, 星期三晚去左另一個場玩, 打比關妹點知佢話頂唔順呢D工作已經返左老家, 叫我保守佢既秘密, 有原再見 :smile_o03:

咁都好...佢真係唔應該去呢D地方上班, 我起冇關妹陪既同時我亦都冇叫女, 只係同班行家同班K場經理玩, 第一晚飲到點幾兩點, 第二晚食埋宵夜已經玩到四點, 第二朝仲要九點返廠 :smile_o16:

其實星期三晚我已經激親屋企隻老虎, 電話又冇打返個去報到, 又唔比佢上黎廣州, 話我好大男人, 講左好耐電話先叫做下左啖氣, 到星期四夜晚做返個乖乖老公不停咁報到下做緊咩, 又應成佢星期六日放假陪去上去搵佢哥哥表哥那些, 星期五晚返到深圳, 食緊住家飯時我話星期六下午有急事要落香港開會, 星期日先上廣州啦, 點知佢果晚即時發皮四, 拎返星期三D野黎講, 差D仲話拎埋衫返老家咁濟, 攪左果晚到三四點先攪返惦企, 我呢五六日要做返D野, 三日兩次...做返個乖乖老公 :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆