上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.6k

各位午安~~~~好快...2010年又過了四分一了...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-31 01:02 PM 發表 查看引用來源

你條脷會轉彎架

你點同佢講.叫佢落黎呀.多多指教
我說每個週六上去很累,反正她們有証在手,過來住住酒店喝喝茶,反正比我上去消費更平宜,又不怕查房.   過多兩週另一件又來呀:smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-31 12:37 PM 發表 查看引用來源
收到,星期六晚她來港會我,你會住那一区?
平時你送外賣,今次佢送外賣,你真系有福氣,車佢去赤柱行下。
禾民卜左靜安寺站附近的酒店。

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-31 01:52 PM 發表 查看引用來源

平時你送外賣,今次佢送外賣,你真系有福氣,車佢去赤柱行下。
禾民卜左靜安寺站附近的酒店。

靜安都算方便,有時間也可去南京玩玩麻,  我是Buyer, not seller:smile_o10:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-31 08:47 AM 發表 查看引用來源
早晨.....:smile_o15:
你都幾堅, 遲訓又早起身.

尋晚條女唔系度, 無人踏我所以睇電視睇到兩點, 之後訓死左今日請左日 annual leave. :smile_44:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-3-31 03:36 PM 發表

你都幾堅, 遲訓又早起身.

尋晚條女唔系度, 無人踏我所以睇電視睇到兩點, 之後訓死左今日請左日 annual leave. :smile_44:
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-31 03:45 PM 發表

:smile_30: :smile_30: :smile_30:
而家出去飲下午茶..........:smile_34:

返黎........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-31 05:06 PM 發表 查看引用來源
返黎........
我都岩岩食完 tea 返黎...... :smile_30:

今晚想食快餐, 知唔知附近邊度有得叫快餐呀. :smile_40:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-3-31 05:41 PM 發表

我都岩岩食完 tea 返黎...... :smile_30:

今晚想食快餐, 知唔知附近邊度有得叫快餐呀. :smile_40:
大家樂.....:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆