上一頁下一頁
發新話題

gum 仔>>誠徵新舊網友重拾舊緣 (第724回) 我最愛既男人>生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  27.5k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-26 05:04 AM 發表 查看引用來源

:smile_45: :smile_45: :smile_45: ....算啦........女大喇...:smile_39:
咩呀?唔明喎
講白d啦:smile_o14: :smile_o03:

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-7-26 05:04 AM 發表 查看引用來源

你作死:smile_o02:
妳想我屎...........我死囉....:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-7-26 05:05 AM 發表 查看引用來源

咩呀?唔明喎
講白d啦:smile_o14: :smile_o03:
無野呀........妳都唔想.....妳都唔開心///:smile_13:

唔好講呢d 喇...爸爸錫返啦.....:smile_o09:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-26 05:05 AM 發表 查看引用來源

妳想我屎...........我死囉....:smile_13: :smile_13:
唔好咁...唔好咁:smile_35:

唔係d人話我不孝呀:smile_35:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-26 05:06 AM 發表 查看引用來源

無野呀........妳都唔想.....妳都唔開心///:smile_13:

唔好講呢d 喇...爸爸錫返啦.....:smile_o09:
今晚應該係我最後一次見佢

不過我又ok喎...

我一d感覺都冇

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-7-26 05:06 AM 發表 查看引用來源

唔好咁...唔好咁:smile_35:

唔係d人話我不孝呀:smile_35:
妳對我做既野要比人睇既咩....:')

我唔通唔知妳點諗咩...

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-7-26 05:08 AM 發表 查看引用來源

今晚應該係我最後一次見佢

不過我又ok喎...

我一d感覺都冇
咁我放心.........我可以媾妳喇....:smile_o05:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-26 05:11 AM 發表 查看引用來源

咁我放心.........我可以媾妳喇....:smile_o05:
女女唔係最親嫁啦咩

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-7-26 05:12 AM 發表 查看引用來源

女女唔係最親嫁啦咩
咁妳咁講......:smile_o06:

我為有接受.......:smile_o09:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-26 05:14 AM 發表 查看引用來源

咁妳咁講......:smile_o06:

我為有接受.......:smile_o09:
有d野...唔駛咩都講出口嘅:smile_o06: :smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆