上一頁下一頁
發新話題

怪獸公司徵朋友會-----part 7

收藏  |  訂閱
1.5k  30.0k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-21 02:18 PM 發表 查看引用來源

對呀  食飽左..人特別有力氣~~>..我老細岩岩買左金華菠蘿包我食...好好味呀~~:smile_o13:
嘩你老細對你咁:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 c-more 於 2009-7-21 02:17 PM 發表 查看引用來源
QQ你食飽返來:smile_o10: :smile_o10:
食飽飽喇...宜家隊緊罐冰凍既可樂

引用:
原帖由 chefung 於 2009-7-21 02:18 PM 發表 查看引用來源

儲肥你來劏 XDD
:smile_o08: 呢樣又真呀..我公司D女仔呀......做一年肥10磅~~呀~~~~.而家個個都勁積極話要減肥~:smile_o13:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-21 02:21 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 呢樣又真呀..我公司D女仔呀......做一年肥10磅~~呀~~~~.而家個個都勁積極話要減肥~:smile_o13:
我剛剛先三個月減10磅...
想起都怕

引用:
原帖由 c-more 於 2009-7-21 02:19 PM 發表 查看引用來源

嘩你老細對你咁:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:
我老細有好野食都會買D返黎比我地食:smile_o13:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-21 02:18 PM 發表 查看引用來源

對呀  食飽左..人特別有力氣~~>..我老細岩岩買左金華菠蘿包我食...好好味呀~~:smile_o13:
金華菠蘿包?? 有咩咁出名呀? 間野叫金華呀?
定係有金華火腿呀?

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-7-21 02:18 PM 發表 查看引用來源

跟住入:smile_47: :smile_47:
入得好爽咁喎

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-21 02:21 PM 發表 查看引用來源

你吾駛減呀 ....

引用:
原帖由 chefung 於 2009-7-21 02:19 PM 發表 查看引用來源

我發覺我打錯了
是怪獸公司不是怪物公司 XD
唔緊要啦....我成日都會打錯字架

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-21 02:22 PM 發表 查看引用來源

金華菠蘿包?? 有咩咁出名呀? 間野叫金華呀?
定係有金華火腿呀?
間野叫金華~~D菠蘿包好出名架:smile_o13: :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆