上一頁下一頁
發新話題

徵人徵友(2)~係人就入來啦

收藏  |  訂閱
1.5k  34.0k

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-31 12:44 AM 發表 查看引用來源

唔趕
不過想如果有時去短線旅行
or有時想做下野
都唔使帶多舊電咁煩
入~~~~~~~~~~~:smile_o02:

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-31 00:48 發表 查看引用來源

:smile_o13:  我既建議:

都有一部 NETBOOK 妳係覺得唔買唔得果陣, 就即刻去買!!!

:smile_o01:  其實妳都唔等住用... 不如留返 D 錢先啦... (可以諗諗轉手機先...)
手機唔知想買邊部
我之前想買鑽石2
阿爸出
但之後諗
買4千幾電話不如買部平d既電話
之後餘下d$買net
引用:
原帖由 kk4949 於 2009-7-31 00:54 發表 查看引用來源

入~~~~~~~~~~~:smile_o02:
??? wt's up

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-31 01:03 發表 查看引用來源
手機唔知想買邊部
我之前想買鑽石2
阿爸出
但之後諗
買4千幾電話不如買部平d既電話
之後餘下d$買net
...
:smile_30: :smile_30:  老實講... 妳宜家根本唔等住 NETBOOK 用...

手機妳肯定日日用囉... 妳鐘唔鐘意聽歌?? 本身有無 IPOD 之類既 MP3??

買一部樣靚 + 功能有返咁上下既手機... 同揀到一個型型地 + 又有質素 BF 一樣咁重要囉~ :smile_o12:

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-31 01:07 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30:  老實講... 妳宜家根本唔等住 NETBOOK 用...

手機妳肯定日日用囉... 妳鐘唔鐘意聽歌?? 本身有無 IPOD 之類既 MP3??

買一部樣靚 + 功能有返咁上下既手機... 同揀到一個型型地 + 又有 ...
我有ipod 2年幾啦

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-31 01:14 發表 查看引用來源
我有ipod 2年幾啦
SHUFFTLE?? NANO??

:smile_o01: 咁妳都係諗返 NETBOOK 啦~

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-31 01:16 發表 查看引用來源

SHUFFTLE?? NANO??

:smile_o01: 咁妳都係諗返 NETBOOK 啦~
個部係唔係classic 80 gb??
我其實想要i touch
型d

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-31 01:19 發表 查看引用來源
個部係唔係classic 80 gb??
我其實想要i touch
型d
:smile_o01:  出面個風吹緊... APPLE 年尾聖誕節出一部 10 吋 MON 類似 I-POD TOUCH 既 (疑似) NETBOOK...

我好有興趣呢部咁既機... 到時可能訓響張床上網囉~ :smile_o13:

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-31 01:22 發表 查看引用來源

:smile_o01:  出面個風吹緊... APPLE 年尾聖誕節出一部 10 吋 MON 類似 I-POD TOUCH 既 (疑似) NETBOOK...

我好有興趣呢部咁既機... 到時可能訓響張床上網囉~ :smile_o13:
實好貴:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-31 01:27 發表 查看引用來源
實好貴:smile_39: :smile_39:
:smile_o01:  4 ~ 5 千蚊囉... 宜家 I-POD TOUCH 32GB 都係 3 千頭先之嘛...

I-PHONE 3GS 16 GB 都係 5 千幾...

如果貴既話, 我不如去買部 MAC BOOK PRO 仲好... 學生 PLAN 正到爆!

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-31 01:34 發表 查看引用來源

:smile_o01:  4 ~ 5 千蚊囉... 宜家 I-POD TOUCH 32GB 都係 3 千頭先之嘛...

I-PHONE 3GS 16 GB 都係 5 千幾...

如果貴既話, 我不如去買部 MAC BOOK PRO 仲好... 學生 PLAN 正到爆!
5千太貴啦對我來講:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆