上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲人仔等緊妳肯做我老婆仔

收藏  |  訂閱
1.5k  31.9k

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-27 11:26 PM 發表 查看引用來源
咪講過囉<---幾時呀??
吾係下話佢咁咖可能忙??
算啦! 妳近期唔係 Hi... 就 Bye... 邊得閒睇我o的無聊野:smile_30:
其次, 個女仔真係條件好好, 如果唔係, 我都唔會用 "天使" 形容:smile_13:
自問引唔起人家對我既興趣, 我都知遲早會醒....:smile_o08: 不過又早o左o的咁啦!:smile_42:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-27 11:26 PM 發表 查看引用來源
內容都係係地
洗唔洗咁得閒搵料:smile_30: 乜妳唔洗準備 Daying!:smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-27 11:31 PM 發表 查看引用來源

算啦! 妳近期唔係 Hi... 就 Bye... 邊得閒睇我o的無聊野:smile_30:
其次, 個女仔真係條件好好, 如果唔係, 我都唔會用 "天使" 形容:smile_13:
自問引唔起人家對我既興趣, 我都知遲早會醒....:smile_o08: 不過又 ...
未咁灰啦

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-27 11:33 PM 發表 查看引用來源

洗唔洗咁得閒搵料:smile_30: 乜妳唔洗準備 Daying!:smile_30:
就咁睇1睇內容介紹JAR MA,,,

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-27 11:34 PM 發表 查看引用來源
未咁灰啦
我都唔想... 不過係真人真事:smile_39: 但當然心中想再續夢緣:smile_40:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-27 11:38 PM 發表 查看引用來源

我都唔想... 不過係真人真事:smile_39: 但當然心中想再續夢緣:smile_40:
見過啦:smile_40:點識咖:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-27 11:36 PM 發表 查看引用來源
就咁睇1睇內容介紹JAR MA,,,
我聽日又 search o下 先!:smile_40:
不過今期睇緊套新日劇, 叫 Buzzer Beat, 妳又睇下丫!:smile_38:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-27 11:40 PM 發表 查看引用來源
見過啦:smile_40:點識咖:smile_38::smile_38:
佢主動留 pm 同 Tel 畀我:smile_13:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-27 11:40 PM 發表 查看引用來源

我聽日又 search o下 先!:smile_40:
不過今期睇緊套新日劇, 叫 Buzzer Beat, 妳又睇下丫!:smile_38:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-27 11:42 PM 發表 查看引用來源

佢主動留 pm 同 Tel 畀我:smile_13:
咁你都信:smile_45::smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆