上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  35.0k

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-6-26 11:12 PM 發表 查看引用來源

貴成百銀啵......:smile_42:
果晚我約左fd睇戲,先前已經要駛錢,同埋今個月有幾套戲想睇:smile_27:
禁睇就抵, 不過車車話識人,可能唔叫餐, 佢話叫支, 芝華士都係300元, 到時先算:smile_13:
你預150啦, 我又唔飲得,你想飲俾杯你飲啦:smile_30:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 11:12 PM 發表 查看引用來源

唱完K睇戲, 妳安排得好好:smile_30:
唱k其實一早約實左架..
你地咁o岩夜晚睇戲我咪順便join埋囉~
反正屋企冇人煮飯......... = =

引用:
原帖由 charalex 於 2009-6-26 11:12 PM 發表 查看引用來源
盡量做啦~~~~
我都無咩所謂,反正我夜晚先睇戲,我會就時間,再唔係睇完先去買:smile_13:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-6-26 11:15 PM 發表 查看引用來源

我都不知幾想妳:smile_o05:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 11:16 PM 發表 查看引用來源

我都無咩所謂,反正我夜晚先睇戲,我會就時間,再唔係睇完先去買:smile_13:
冇問題~~~~我怕你睇克完去買會遲JA~~~

引用:
原帖由 charalex 於 2009-6-26 11:17 PM 發表 查看引用來源
冇問題~~~~我怕你睇克完去買會遲JA~~~
我擔心我唔記得多D:smile_o11:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-6-26 11:15 PM 發表 查看引用來源

咁慘呀:smile_13:

我星期日屋企都無人煮飯:smile_o03:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 11:18 PM 發表 查看引用來源

我擔心我唔記得多D:smile_o11:
駛唔駛我提你AR

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 11:17 PM 發表 查看引用來源

我都不知幾想妳:smile_o05:
我就係知你想我~
所以我咪黎睇戲食飯囉~
我都係為左黎見你一面:smile_o05:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 11:14 PM 發表 查看引用來源

禁睇就抵, 不過車車話識人,可能唔叫餐, 佢話叫支, 芝華士都係300元, 到時先算:smile_13:
你預150啦, 我又唔飲得,你想飲俾杯你飲啦:smile_30:
:smile_o05: 咁客氣呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆