上一頁下一頁
發新話題

[TW/foot] 再來荃灣足浴包膠 (p.11 再來天X包膠)

收藏  |  訂閱
182  38.4k

引用:
原帖由 t680 於 2009-7-3 10:16 AM 發表 查看引用來源
昨日又痕啦…又要洗錢啦
初頭諗住去多X彩呀…上到去…哦﹗?原來裝修…
咁…拿拿聲去英仔啦…點知…又閂門…唔知咩事…﹗?
又唔想上全X足…咁唯有過去栛和街啦…
上左天X足……
技師都幾清純…不是上等不 ...
t680兄,

請問驚喜過程如何呢?:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 t680 於 2009-7-3 10:16 AM 發表 查看引用來源
昨日又痕啦…又要洗錢啦
初頭諗住去多X彩呀…上到去…哦﹗?原來裝修…
咁…拿拿聲去英仔啦…點知…又閂門…唔知咩事…﹗?
又唔想上全X足…咁唯有過去栛和街啦…
上左天X足……
技師都幾清純…不是上等不 ...
t680 c-hing 真係唔好彩, 你忘記咗多x彩呢幾日裝修呀...........................

thanks you sharing

引用:
原帖由 RPATPAT 於 2009-7-3 05:05 PM 發表 查看引用來源

t680兄,

請問驚喜過程如何呢?:smile_47: :smile_47:
過程麻麻地啦…
可上手囉…因為牛仔褲關係…
個技師重同我講…話唔好成日打機喎…
叫我正正經經搵個女仔執一劑喎…
如果唔係會影響個度的功能喎…
是否真有其事呢?

引用:
原帖由 pig2006chu 於 2009-7-4 01:54 AM 發表 查看引用來源

t680 c-hing 真係唔好彩, 你忘記咗多x彩呢幾日裝修呀...........................
係呢…冇聽書囉…
所以摸門釘:smile_45:

引用:
原帖由 t680 於 2009-7-4 09:58 發表 查看引用來源

過程麻麻地啦…
可上手囉…因為牛仔褲關係…
個技師重同我講…話唔好成日打機喎…
叫我正正經經搵個女仔執一劑喎…
如果唔係會影響個度的功能喎…
是否真有其事呢?
係,絕對無錯!不過成日打機一定可以練到耐力
始終做係俾唔到打機個種感覺
仲有..Keep住成日出嘢係可以保持心境開朗
掁興經濟之餘又可以使到閣下之前列腺得到運動而防止肥大

據聞多姿彩大執完有2個新女,不過會加20-30大元

引用:
原帖由 t680 於 2009-7-3 04:00 PM 發表 查看引用來源

唔好意思師…打錯左…應該係協和廣場…:smile_44:
協和廣場在哪兒﹖

近荃新天地

引用:
原帖由 chunyin319 於 2009-7-4 04:23 PM 發表 查看引用來源

係,絕對無錯!不過成日打機一定可以練到耐力
始終做係俾唔到打機個種感覺
仲有..Keep住成日出嘢係可以保持心境開朗
掁興經濟之餘又可以使到閣下之前列腺得到運動而防止肥大

據聞多姿彩大執完有2 ...
如果裝修後好了加止又多 2 位新女,比多 幾十蚊都冇所謂。

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2009-7-4 09:31 PM 發表 查看引用來源

如果裝修後好了加止又多 2 位新女,比多 幾十蚊都冇所謂。
我都係咁話................................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆