上一頁下一頁
發新話題

常平最新情形

收藏  |  訂閱
128  18.5k

唔係下化!!!!
我20/6 先係慢仔玩完!!!!!
有無牌我就唔敢講啦
但我7點幾玩到3點先走,風平浪費wo

樓主你D料係邊度收架

引用:
原帖由 moneyhoney 於 2009-6-22 01:26 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 新聞無講架
有呀,常仔晚間新聞有講呀,42集团軍第163機械化歩兵師係潮州行路黎CP, 武漢基地空軍第8師出動左2架轟-6, 好驚呀:smile_o14:

各師兄...有朋友叫我下星期去CP玩...咁點算好?!:smile_41:

ching,星期六晚我都在黑洞玩到二點幾,由兩個女公安及MM帶到樓下坐車回府 (洒店).ching唔好為五月花拉客而出呢的報告啦:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 siusiuc 於 2009-6-22 02:41 PM 發表 查看引用來源
ching,星期六晚我都在黑洞玩到二點幾,由兩個女公安及MM帶到樓下坐車回府 (洒店).ching唔好為五月花拉客而出呢的報告啦:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:
Agree 100%!都唔明d明顯放流料的post,還可以是熱門推介?都唔知是什麼標準的???:smile_41:

多謝常平最新情形報道:smile_38:

引用:
原帖由 rtx1994 於 2009-6-22 02:20 PM 發表 查看引用來源
各師兄...有朋友叫我下星期去CP玩...咁點算好?!:smile_41:
去啦,你咪聽樓主9up

引用:
原帖由 siusiuc 於 2009-6-22 02:41 PM 發表 查看引用來源
唔緊要喇, 我諗都冇會信依d寫手講既野
你睇下佢, 又開多個post sale緊五月hua喇

等我到廿五號又出番個五月hua花街人踩人,死人報告先:smile_o13:

開始閉關作文中:smile_o01:

引用:
原帖由 19keroro 於 2009-6-22 05:03 PM 發表 查看引用來源

唔緊要喇, 我諗都冇會信依d寫手講既野
你睇下佢, 又開多個post sale緊五月hua喇

等我到廿五號又出番個五月hua花街人踩人,死人報告先:smile_o13:

開始閉關作文中:smile_o01:
唔係出b52炸五月瓜條花街咩?

引用:
原帖由 五月瓜 於 2009-6-22 05:16 PM 發表 查看引用來源

唔係出b52炸五月瓜條花街咩?
果晚果兩架B-52本身想炸曼仔既, 但係投陣時有少少失誤, 炸錯左+2同埋五月瓜囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆