上一頁下一頁
發新話題

COPY手記........一週年紀趣!

收藏  |  訂閱
279  9.3k

引用:
原帖由 albert2425 於 2009-6-16 10:25 PM 發表 查看引用來源
thx copy兄 :smile_38:
唔駛客氣!:smile_o11:

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-6-16 09:43 PM 發表 查看引用來源
大家都講到琪琪咁正.....果晚我傻下傻下.
連開左3間房都唔知...又見唔到琪琪.....
唔係掛, 你邊間房呀? 佢成日入黎v333玩啵, 我仲俾佢電左幾野添...

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-6-16 10:26 PM 發表 查看引用來源
唔駛客氣!:smile_o11:
今次太多人,  而我又係新手,  下次再同你飲過 :smile_o10:

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-6-16 10:29 PM 發表 查看引用來源

唔係掛, 你邊間房呀? 佢成日入黎v333玩啵, 我仲俾佢電左幾野添...
me2 :smile_o05:

佢真係幾姣~~~:smile_34:
引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-6-16 10:29 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 俊二千 於 2009-6-16 10:14 PM 發表 查看引用來源
:smile_19: :smile_19: :smile_19:
有幾正
由第一次係花街發現到而家完全唔覺得好正
佢果d企係d女隔離搞到人地揀唔到女就有可能
女既野, 各花入各眼, 不過我同好多c hing都覺得佢幾靚, 只不過波就....下次見到anthony c hing要問佢過下料先

引用:
原帖由 木木123 於 2009-6-16 05:34 PM 發表 查看引用來源
多謝 團長準備咁多驚喜比我地

btw, 果晚 我囡囡真係 無偷到另一囡囡隻公仔
誤會係點樣 產生我都唔清楚
我都唔會為左 囡囡隻公仔而得罪晒咁多位師兄
Your 囡囡真係 偷另一囡囡隻公仔, but just your 囡囡得罪我
Not you, understand??

飲完茶有冇買dvd呀?
引用:
原帖由 vincentchow630 於 2009-6-16 10:42 PM 發表 查看引用來源

Your 囡囡真係 偷另一囡囡隻公仔, but just your 囡囡得罪我

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2009-6-16 10:42 PM 發表 查看引用來源

佢知架啦,VINCENTCHOW兄唔好介意啦,下次再飲過開心D!:smile_o13:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-6-16 10:44 PM 發表 查看引用來源
飲完茶有冇買dvd呀?
ofcourse有買la, but the new dvd "252求生訊號"冇
中文字幕....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆