上一頁下一頁
發新話題

水立方分明想同皇室假期死過

收藏  |  訂閱
155  24.3k

四哥昇逸又有物優惠

引用:
原帖由 ufheaddown 於 2009-6-15 02:38 PM 發表 查看引用來源
四哥昇逸又有物優惠
無物除了閑日時段打折同送雲吞麵
唔抵玩
去其它場啦

多謝師兄報告

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-6-15 02:45 AM 發表 查看引用來源

水立方好水都d
無禁多人
但假日都係唔好去旺場桑拿:smile_27: :smile_42:
我最怕又貴又多人,貼錢買難受,不過反映有錢人真係唔少,包括花兄你....:smile_13:

引用:
原帖由 2O4DISC 於 2009-6-17 01:00 AM 發表 查看引用來源

我最怕又貴又多人,貼錢買難受,不過反映有錢人真係唔少,包括花兄你....:smile_13:
我系悭埋d钱去按骨:smile_13:
饮酒唱k, .......就唔舍得:smile_38:

請問大家water cube係咪即係水立方桑拿, 因我發現個衰老look card d 單, 竟然有2張water cube 地區係 hk, 1張$688 另1張 $668, 請大家幫幫忙, 間野係邊度架? 咁既價錢係咪唔正經果d?

引用:
原帖由 happybar168 於 13-6-2009 13:27 發表 查看引用來源
間場有冇得鬼鼠架:smile_o10:

在spa區一定可以,不過小費很貴.

thanks for sharing

引用:
原帖由 pekosinyee 於 2009-6-18 01:10 AM 發表 查看引用來源
請問大家water cube係咪即係水立方桑拿, 因我發現個衰老look card d 單, 竟然有2張water cube 地區係 hk, 1張$688 另1張 $668, 請大家幫幫忙, 間野係邊度架? 咁既價錢係咪唔正經果d?
是水立方
間野是正經的大致來說:smile_38:
$688應該係正經
他應該是2條友or三條友去
他賣單請客
他是唔正經好少禁大膽用信用咭賣單

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-6-18 01:30 PM 發表 查看引用來源

是水立方
間野是正經的大致來說:smile_38:
$688應該係正經
他應該是2條友or三條友去
他賣單請客
他是唔正經好少禁大膽用信用咭賣單
水療

好正經 wor

唔信你星期天 搭火車去落馬洲 (一出見到 )

去做一次

女賓 可以磨沙

但男賓 無架 :smile_35:

唔正經 起碼 $1688 或 $1188

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆