上一頁下一頁
發新話題

再三徵男朋友...

收藏  |  訂閱
234  7.1k

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 11:16 PM 發表 查看引用來源
不如你地pm你地個msn俾我..係msn到傾呀...好無呀?
你 add 唔到我呀, 我咩都收唔到, 你不如 add 我 facebook 啦 ~ ~ :smile_38: :smile_38:

碟碟狸巧,別泥毛樣馬?

引用:
原帖由 Tobias1119 於 2009-5-26 11:19 PM 發表 查看引用來源

你 add 唔到我呀, 我咩都收唔到, 你不如 add 我 facebook 啦 ~ ~ :smile_38: :smile_38:
add乜q呀=.=?你自己add我facebook啦...我係bliss呀=.=...

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 11:12 PM 發表

係呀...不過之前未開始上堂又無野做仲多時間!!
之前讀書0個陣勁走堂, 哈哈而家又好懷念0個段日子....完全冇壓力!! 成日睇戲, 行街, sports, 旅社, 飲野!! 勁free~~

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 11:23 PM 發表 查看引用來源

add乜q呀=.=?你自己add我facebook啦...我係bliss呀=.=...
原來就係你, 怪不得知我知係邊個啦 :smile_22: :smile_22:
又唔講清楚 :smile_27:

引用:
原帖由 我老婆係共產黨 於 2009-5-26 11:20 PM 發表 查看引用來源
碟碟狸巧,別泥毛樣馬?
衣搬拉...獨緊展翅,幾巧拉!

引用:
原帖由 atyycyf 於 2009-5-26 11:25 PM 發表 查看引用來源

之前讀書0個陣勁走堂, 哈哈而家又好懷念0個段日子....完全冇壓力!! 成日睇戲, 行街, sports, 旅社, 飲野!! 勁free~~
我以前都會...不過宜家唔會lor!!:smile_35:

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 11:30 PM 發表

我以前都會...不過宜家唔會lor!!:smile_35:
咁就乖啦~~~我都想add你msn傾, 但pm唔到, 有咩辦法??

引用:
原帖由 atyycyf 於 2009-5-26 11:36 PM 發表 查看引用來源

咁就乖啦~~~我都想add你msn傾, 但pm唔到, 有咩辦法??
無喎!!:smile_35:

hello...有人嗎???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆