上一頁下一頁
發新話題

正衰人,咁都攪濕我~~夜晚同佢死過,點知~~ P.4:Part 2

收藏  |  訂閱
164  28.9k

我算係有掛............唉............提起就傷心
從來只有我就佢, 佢永遠唔會就下我, 唔係剩係性方面..............平時都係甘
心情好既時候會講1,2個鐘電話, 無心情就一句都嫌多, 真係一句, 一句都嫌多
性方面..............佢唔鐘意車輪, 我無迫佢
有時我只係想蜻蜓點水式kiss耐少少, 佢就會以為我想要
我講到明話只係想kiss耐少少..............佢都會好抗拒.................feel到佢普通kiss下都唔like, 所以又係唔可以迫
其次係近2個月都冇行埋...................又係因為佢唔想............我又係唔可以迫
我從來冇發過佢脾氣..............佢亦都好明白我好體諒佢, 佢亦都好安慰
但係呢段關係超級一面倒..............佢幾時先肯付出吓呢???

引用:
原帖由 w33ilson 於 2009-5-22 12:21 PM 發表 查看引用來源
我算係有掛............唉............提起就傷心
從來只有我就佢, 佢永遠唔會就下我, 唔係剩係性方面..............平時都係甘
心情好既時候會講1,2個鐘電話, 無心情就一句都嫌多, 真係一句, 一句都嫌多
性方面. ...
sorry~~~咁好似我誤會左你嘅心意,但你有冇發覺佢點解咁呢~~~要對症下藥喎~~~~
我都有d朋友(女仔),係好抗拒性愛~~~要慢慢嚟~~~~

引用:
原帖由 w33ilson 於 2009-5-22 12:21 發表 查看引用來源
性方面. ...
請恕直言 --> 唔襟擺:smile_39:

引用:
原帖由 w33ilson 於 2009-5-22 12:21 PM 發表 查看引用來源
性方面. ...
ching介唔介意講你幾多歲呀????

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-5-22 12:29 發表 查看引用來源

請恕直言 --> 唔襟擺:smile_39:
我都feel到............不過我又真係鐘意佢..........
係咪真係要散........佢出去try try 先知我對佢好呢?

Sorry 版主, 多左情情愛愛 feel

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-22 12:25 發表 查看引用來源

sorry~~~咁好似我誤會左你嘅心意,但你有冇發覺佢點解咁呢~~~要對症下藥喎~~~~
我都有d朋友(女仔),係好抗拒性愛~~~要慢慢嚟~~~~
我好明白有d野係要慢慢嚟...........所以一直無話過佢, 投訴佢.................不過佢一定feel到
不過如果kiss都唔like, 好難去將這座冰山劈開............好難可以去到田心妹呢個level咁享受性愛

如果要解釋佢點解咁:
1) I am not THE ONE
2) 佢本身真係好唔鐘意性愛, even kissing

不過我feel到佢既最大原因係解釋 1 + 解釋 2 囉

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-22 12:33 發表 查看引用來源

ching介唔介意講你幾多歲呀????
三條拉.................有時覺得.............搵到鐘意既人..........但呢方面咁kick, 真係好無奈

引用:
原帖由 w33ilson 於 2009-5-22 12:37 PM 發表 查看引用來源

我好明白有d野係要慢慢嚟...........所以一直無話過佢, 投訴佢.................不過佢一定feel到
不過如果kiss都唔like, 好難去將這座冰山劈開............好難可以去到田心妹呢個level咁享受性愛
咁呢樣嘢又真係冇得勉強,倒轉睇,如果我接受唔到我bf呢方面嘅,我都會覺得好難忍受,所以兩個人一齊各方面都要配合到先得~~~

引用:
原帖由 w33ilson 於 2009-5-22 12:39 PM 發表 查看引用來源

三條拉.................有時覺得.............搵到鐘意既人..........但呢方面咁kick, 真係好無奈
我都三十幾歲........重有兩個小朋友........咁你認為鐘意佢就要認真咁同佢傾......到第時如果結婚咁點呀.........問佢點解好似咁抗拒尼樣野.....尼樣都係生活既一部份........慢慢咁都佢傾....唔好比佢覺得你淨係想尼樣野........

引用:
原帖由 w33ilson 於 2009-5-22 12:33 PM 發表 查看引用來源

我都feel到............不過我又真係鐘意佢..........
係咪真係要散........佢出去try try 先知我對佢好呢?

Sorry 版主, 多左情情愛愛 feel
咁你有冇對佢認真傾過呢個問題,同佢講你好難受,講你嘅感受俾佢知~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆