上一頁下一頁
發新話題

我發現Boss竟然~~~

收藏  |  訂閱
132  13.5k

引用:
原帖由 莉美lame 於 2009-5-12 09:36 PM 發表 查看引用來源
唔係卦....:smile_19: :smile_19:
問妳丫..
點解妳地d女仔鍾意著低胸衫?
一件頭o既泳衣唔去著,係要著bikini?
褲好方便,點解要著短裙?
high heels 明明著得唔舒服,點解要著?

u think too much...

引用:
原帖由 stvchan 於 2009-5-12 09:40 PM 發表 查看引用來源

問妳丫..
點解妳地d女仔鍾意著低胸衫?
一件頭o既泳衣唔去著,係要著bikini?
褲好方便,點解要著短裙?
high heels 明明著得唔舒服,點解要著?
一句講唒....so美好身材lor ...身型唔靚就唔敢著la:smile_35:   ....
你係咪想我講吸引異性呢

引用:
原帖由 莉美lame 於 2009-5-12 09:52 PM 發表 查看引用來源
一句講唒....so美好身材lor ...身型唔靚就唔敢著la:smile_35:   ....
你係咪想我講吸引異性呢   
車~唔同妳玩

show 出黎都要有人識欣賞
唔著或者全身貼身衣就更加show 倒啦:smile_46:

引用:
原帖由 Amanda_lady 於 2009-5-12 03:54 PM 發表 查看引用來源
今日lunch我無出街食~~諗住留係公司做野~~
咁我就叫外買三文治食啦~~~點知張外賣紙留咗係boss間房~~我就入去攞返啦~~~入到去見到boss枱底有紙巾係地下~~~~諗住幫佢擺返入垃圾桶~~~~但一攞上 ...
你成日扑野架、精味都聞到....... 個鼻咁敏感:smile_30:

哈哈, 點解佢唔叫你入房呢?:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

你會5會諗多左野呢?

可能他有病,
是流白濁。

睇樓主個頭像就知道索la~~:smile_47: :smile_47: 你班野真係:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 Amanda_lady 於 12-5-2009 03:54 PM 發表 查看引用來源
今日lunch我無出街食~~諗住留係公司做野~~
咁我就叫外買三文治食啦~~~點知張外賣紙留咗係boss間房~~我就入去攞返啦~~~入到去見到boss枱底有紙巾係地下~~~~諗住幫佢擺返入垃圾桶~~~~但一攞上 ...
甘妳咪開心到飛起左﹗~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆