上一頁下一頁
發新話題

徵~20以上網上男朋友

收藏  |  訂閱
646  18.1k

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2009-5-6 02:22 AM 發表 查看引用來源

呀老婆仔呀.....投資要長線先好架....短炒好易楂都無埋架..:smile_43:
咁快認定啦:smile_30:

短炒(個人感覺)
你哩度睇岩win左幾千..果度睇錯又蝕番幾千...
來來去去成個月計埋都可以冇咩郁過筆錢..又要精神去睇住個市
經濟學上黎講...你對哩個經濟體系好有貢獻...但你自己袋裡面d錢事實多左幾多錢呢?
而家哩個不明朗環境....可能你擺係樹1個月唔郁佢...價到即放都已經穩穩陣陣有幾千係度

引用:
原帖由 YaIunG 於 2009-5-6 02:24 AM 發表 查看引用來源

死喇 你地講緊d股 一d都唔識
我d錢放左係保險儲蓄到 仲要等到33歲先拎得...
前果排見咁低都想買 可惜 冇閒錢+唔識玩...
33~~即係供10年?
邊間做呀~?回報好唔好?

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2009-5-6 02:25 AM 發表 查看引用來源

老婆仔呀.....老公d錢咪係你d錢...過黎過去咁煩...你要用咪鮏去....:smile_38:
嘩~~~好幸福呀~~~~dreaming~~:smile_40:

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2009-5-6 02:25 AM 發表 查看引用來源

老婆仔呀.....老公d錢咪係你d錢...過黎過去咁煩...你要用咪攞去....:smile_38:
但好似岩岩你先話唔夠要借xddd
引用:
原帖由 YaIunG 於 2009-5-6 02:24 AM 發表 查看引用來源

死喇 你地講緊d股 一d都唔識
我d錢放左係保險儲蓄到 仲要等到33歲先拎得...
前果排見咁低都想買 可惜 冇閒錢+唔識玩...
我d月供基金蝕到趴街..唔見4成:smile_30: 仲要岩岩開波供

引用:
原帖由 si~ 於 2009-5-6 02:23 AM 發表 查看引用來源
我搵男朋友好似變�股市討論~:smile_30:
我唔買股㗎...揾男友揾我啦:smile_30:

引用:
原帖由 kk4949 於 2009-5-6 02:29 AM 發表 查看引用來源

睇相搵你都得:smile_30:

我都想玩基金...
不過唔識,全部要自己睇...><

引用:
原帖由 si~ 於 2009-5-6 02:26 AM 發表 查看引用來源

33~~即係供10年?
邊間做呀~?回報好唔好?
15年= ="
恆生囉
我覺得回報好似唔係咁好一個月比一千蚊佢
我當到時33歲果時 有一筆錢 做生意又好 結婚又好 咁ja= =

引用:
原帖由 kk4949 於 2009-5-6 02:29 AM 發表 查看引用來源

yes~做男人腳踏實地好~可靠d:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 si~ 於 2009-5-6 02:25 AM 發表 查看引用來源

老公仔呀~我炒得黎好穩陣架~我*唔*會蝕咗你比我d家用架~~:smile_40:
唉...錢無左唔緊要...最緊係老婆在身邊姐......:smile_30::smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆