上一頁下一頁
發新話題

~徵一班鍾意篤波既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
744  6.0k

引用:
原帖由 Wai.s 於 2009-5-5 01:30 AM 發表 查看引用來源

我都聽聞過喎:smile_45:  不過未見過喎:smile_40:
咁你有機會join我地羽毛球, 就好大機會見到佢.....

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-5 01:30 發表 查看引用來源

咦, 咁我玩得多過你喎....

魚都好似話想玩.... 你想打可以搵佢喎
都冇開佢一牌啦...佢好似好鬼忙咁喎:smile_45:

引用:
原帖由 Wai.s 於 2009-5-5 01:29 AM 發表 查看引用來源

攪乜呀 依期 玩篤波 唔踢波  ~~~ 咁係唔得架喎....篤波又冇我份:smile_14: :smile_30:
波樓是他家嘛

你係咪篤先, 佢今日先想約你:smile_46:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-5 01:32 發表 查看引用來源

乜野時間,同地點先  要就屋企人架嘛:smile_45:

引用:
原帖由 Wai.s 於 2009-5-5 01:32 AM 發表 查看引用來源

都冇開佢一牌啦...佢好似好鬼忙咁喎:smile_45:
你仲有時時去踢波

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-5 01:33 發表 查看引用來源

波樓是他家嘛

你係咪篤先, 佢今日先想約你:smile_46:
有得玩我有乜所謂喎,最多咪輸.....玩咁大咪得囉  ...小小地玩下波鐘先啦....:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-5 01:34 發表 查看引用來源

你仲有時時去踢波
我 一個星期 打2日 羽毛球 踢1-2場波咁囉 ....咁你話仲邊有時間去篤波....仲要有腳先得架......
仲要d腳差唔多班先打得開心架:smile_27:   你話係咪好難呢:smile_45:

引用:
原帖由 Wai.s 於 2009-5-5 01:33 AM 發表 查看引用來源

乜野時間,同地點先  要就屋企人架嘛:smile_45:
咩時間都有, 通常會選星期六或假日囉.......
平時放工夜, 唔敢book啦:smile_35:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-5 01:32 發表 查看引用來源

咁你地個個都應該有番咁上下架啦喎   咁咪等如送死

引用:
原帖由 Wai.s 於 2009-5-5 01:35 AM 發表 查看引用來源

有得玩我有乜所謂喎,最多咪輸.....玩咁大咪得囉  ...小小地玩下波鐘先啦....:smile_44: :smile_30:
咦, 講到呢d我就唔識啦喎.....要問賢或小鬼啦...... :smile_46:

我次次去到玩架咋...:smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆