上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>第十回

收藏  |  訂閱
746  8.7k

引用:
原帖由 粗麵 於 2009-5-2 05:59 PM 發表 查看引用來源

就黎到你啦~~~
我有排啦
都唔知幾時輪到我:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-2 05:58 PM 發表 查看引用來源

你地係咪要跑數同埋要盤點呀
有冇OT計返比你地呀
盤點就唔使,我呢個職位冇ot架,下面個d就有

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-2 05:56 PM 發表 查看引用來源

都話你係粗麵靚婆婆
咁醒目  個腦未空白 :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 fatchichi 於 2009-5-2 06:00 PM 發表 查看引用來源

盤點就唔使,我呢個職位冇ot架,下面個d就有
你一日返幾多個鐘呀
上次聽你講你要返全日喎
咁即係冇OT計返比你???:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-2 05:56 PM 發表 查看引用來源

我都係咁諗..............
仲識諗野....個腦矛問題:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 粗麵 於 2009-5-2 06:01 PM 發表 查看引用來源

咁醒目  個腦未空白 :smile_46: :smile_46:
暫時未空白
今晚可能空白

返工個腦空白.................放工個腦唔空白:smile_30:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-2 06:00 PM 發表 查看引用來源

我有排啦
都唔知幾時輪到我:smile_30: :smile_30:
幸福會追住你~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 粗麵 於 2009-5-2 06:02 PM 發表 查看引用來源

仲識諗野....個腦矛問題:smile_30: :smile_30:
到咗今晚返工前或返工後就出現問題啦

引用:
原帖由 粗麵 於 2009-5-2 05:59 PM 發表 查看引用來源

就黎到你啦~~~
其實以前我都好怕搵唔到男朋友,所以呢幾年既心態係一切隨緣啦,
點知今年就識到佢啦,所以緣份真係由個天決定,你地一定會搵到一個愛你既人架。

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-2 06:03 PM 發表 查看引用來源

暫時未空白
今晚可能空白

返工個腦空白.................放工個腦唔空白:smile_30:
係咁渣:smile_14:  即係你好正常啦:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆