上一頁下一頁
發新話題

正骨技C幫我按邪

收藏  |  訂閱
134  16.6k

師兄...你都好長情喎!!!

一d都唔邪...  你咁有耐性其實我都應該叫你加油..

thx for report

If you feel happy or comfortable, I am going to support you no matter doing valuabe things.

引用:
原帖由 雲昇 於 2009-4-21 02:36 PM 發表 查看引用來源
c兄!你仲好意思post出黎,一星期幫親2次,一年咪幫親左成100次,都仲係掃下袋邊,洗咁多錢,咁多時間都只係依個地步,真係咁enjoy咩!:smile_41: SORRY都要講on能九:smile_38:
agreed:smile_34: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 mawaru 於 2009-4-21 05:24 PM 發表 查看引用來源
只要有恆心, 鐵柱磨成針:smile_44:
過兩三年條女就會幫你HJ:smile_42:
再過五年就可以BJ:smile_13:
再過五年就可以ML:smile_14:
努力!!!
How about " give birth " ??? 10 years later ? :smile_30:

引用:
原帖由 YLC123 於 2009-4-21 02:25 PM 發表 查看引用來源
一年前喺正骨場走廊見到個技C.約1米70.樣子靚過所有楚紅曼玉. LING左佢手机号.之后一個星期平均MARK佢兩次.但佢係正骨,一直吾肯同我破例.我一直忍耐到差不多一年了.現在算有小小成績.但都係R PATPAT同掃 ...
WELL DONE.....if you want to "cul" her to be your wife

ON 鳩夾耳朧

引用:
原帖由 wingho92 於 2009-4-21 02:49 PM 發表 查看引用來源
電車男 哈哈哈哈哈
一矢中的

多謝C兄報告

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆