上一頁下一頁
發新話題

如果你條女唔俾你搞...........

收藏  |  訂閱
165  8.3k

引用:
原帖由 幻の影 於 2009-4-16 02:25 AM 發表 查看引用來源
如果佢之前好快同人搞...
到我就唔俾呢..??咁點計...(真人真事):smile_44:
會唔會係佢明白之前既行為係唔岩,依家想改過呢?
我有個ex都問過類似問題,
話說係識阿B之前,
我同男友A拍拖年幾後比左第一次佢,
其實佢一路都有不斷要求.最後真係比完之後佢好快就變心,
係佢fd口中聽既理由係佢覺得食左就唔值租.
分手一段時間後同左B 一齊,佢又係一開始已經不斷要求.
但呢次我唔想再錯,講明要雙方慢慢相處,大家感情穩定先可以有sex.
但佢就鬧我點解比得第個而唔比佢.話''你又唔係第一次''
我想話,就算無左第一次,就算錯左一次,唔代表一路要錯落去架麻.

樓主 先說句不好意思 我看了你說的真的好想問你一句
你是愛你女友 還是想跟她做愛才一起
而你又是為愛而性 還是 為性而愛阿
不給你搞 就問要不要飛了女友 你都很愛她:smile_39: :smile_39: :smile_39:
再者一起了2個月就想要跟女友有性行為會不會有點兒那個阿
就算真的想有性行為也是雙方面阿 男仕們有點水準吧 :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 非我族類 於 2009-4-15 10:23 AM 發表 查看引用來源
如果你女友唔俾男友搞(上床...etc),
連睇都唔俾你睇全相,只可以kiss,
咁你會唔會飛佢?:smile_41:
咁既女都比你搵到
係你既福氣

如果因為咁而飛左個女友 , 真係冇陰公囉!!

唔會...............

引用:
原帖由 gwrhewhr 於 2009-4-15 12:53 發表 查看引用來源
你幾歲呀? 講野好on9
拍拖為左扑野 不如叫雞啦你
無錯......

引用:
原帖由 michpud 於 2009-4-16 03:57 AM 發表 查看引用來源

話說係識阿B之前,
係佢fd口中聽既理由係佢 ...
你同佢講~~~當我雞呀 !!!!你都on9~~~咩叫你都唔係弟一次.....痴線.....
我到依家都係想大家交換弟一次果個女朋友結婚!!!!:smile_38:

引用:
原帖由 michpud 於 2009-4-16 03:57 AM 發表 查看引用來源

話說係識阿B之前,
係佢fd口中聽既理由係佢 ...
順手講講.....我個ex 出去識左個警察.....我都好支持佢.......
之後個警察又係識果時勁好.....冇耐扑完野.....即閃.......so..(女仔要識睇人)(我傷心到想死:smile_27: )
不過都要睇你係咩女仔啦.....我覺得個男仔認真......等耐少少都ok.....

回覆 1# 的帖子

新輝煌夜總會正!!頂呱呱!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smile_22: :smile_40: :smile_41: :smile_34: :smile_42: :smile_44:

唔會啦,點會因為咁小事而唔係一齊啊~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆