上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 69)

收藏  |  訂閱
1.5k  33.4k

引用:
原帖由 barry05 於 2009-4-9 09:40 AM 發表 查看引用來源

早晨呀…:smile_38:
minako妹妹…:smile_13:
早 晨 呀 !
您 好 呀 !
叫 我 小 妹 就 得 啦 ~~
您 點 稱 呼 家 ~~:smile_40:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-9 09:42 AM 發表 查看引用來源

有人嚟買嘢咪大家開心 lor 生意好.....大家好
咁 又 係 呀 ~~
各 有 所 需 ~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-9 09:43 AM 發表 查看引用來源

咁攞去 la 免費
我 已 經 攞 左 啦 ~
但 做 唔 到 桌 面 ...:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-4-9 09:46 AM 發表 查看引用來源

咁 又 係 呀 ~~
各 有 所 需 ~~:smile_30: :smile_30:
要香港好.....中國好.....大家好

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-4-9 09:46 AM 發表 查看引用來源

早 晨 呀 !
您 好 呀 !
叫 我 小 妹 就 得 啦 ~~
您 點 稱 呼 家 ~~:smile_40:
叫我05又得…:smile_38:
叫我barry都得…:smile_30:
好喜歡點叫咪點叫咯…:smile_45:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-4-9 09:47 AM 發表 查看引用來源

我 已 經 攞 左 啦 ~
但 做 唔 到 桌 面 ...:smile_35: :smile_35:
妳張icon係5可以換 ar 係標記

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-9 09:48 AM 發表 查看引用來源

要香港好.....中國好.....大家好
咁 樣 即 係 乜 都 得 啦 ~~

引用:
原帖由 barry05 於 2009-4-9 09:48 AM 發表 查看引用來源

叫我05又得…:smile_38:
叫我barry都得…:smile_30:
好喜歡點叫咪點叫咯…:smile_45:
哦 ~
BARRY ~ 咁 您 返 工 定 讀 書 家 ~
幾 歲 呀 ???:smile_40:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-9 09:39 AM 發表 查看引用來源

Morning ar kk哥哥 個心去咗玩 :smile_46::smile_46:
去左唔知邊樹!

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-9 09:50 AM 發表 查看引用來源

妳張icon係5可以換 ar 係標記
但 係 我 想 換 過 張 相 呀 !:smile_40:
不 過 未 選 岩 邊 張 好 D ...:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆