上一頁下一頁
發新話題

好丟臉...(更新情況..)

收藏  |  訂閱
164  27.7k

引用:
原帖由 大力金剛 於 2009-4-7 04:54 PM 發表 查看引用來源

樓主,,你中唔飽,,,,,,,,
兩次未必飽wor!:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-4-7 04:06 PM 發表 查看引用來源

唔係掛....自己個女朋友個仔個女朋友...點都唔可以掂呀嘛...:smile_35: :smile_35:
對一d人黎講...係自己gf既仔既gf...又同自己個仔個gf...個女仔同自己又冇任何血緣關係....
想食又有乜出奇???

引用:
原帖由 OwO丸丸 於 2009-4-7 12:47 AM 發表 查看引用來源
話說..
今朝同我老公一齊訓
佢訓醒先,之後佢一手攬番我埋佢隻手臂度
之後就將我隻手放落佢下面度,我FEEL到又熱又粗又硬
跟住好啦,個死佬咁勁...自然整到我係咁叫..
果陣仲以為屋企無人..先叫得咁大聲,都有少少收 ...
咁你小心d喇.......睇下間房有冇比人裝左閉路喇......
你地成日比佢睇到.......一陣你男友唔係道就..........:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-4-7 04:41 PM 發表 查看引用來源

你 bf 個爸爸聽到你嗌好痛....:smile_14:
一片好心....想出山幫你手....:smile_30: :smile_30:
唔駛喇掛,UNCLE 幾十歲唔好麻煩佢老人家

引用:
原帖由 OwO丸丸 於 2009-4-7 12:47 AM 發表 查看引用來源
話說..
今朝同我老公一齊訓
佢訓醒先,之後佢一手攬番我埋佢隻手臂度
之後就將我隻手放落佢下面度,我FEEL到又熱又粗又硬
跟住好啦,個死佬咁勁...自然整到我係咁叫..
果陣仲以為屋企無人..先叫得咁大聲,都有少少收 ...
下次睇清楚先攪喇......

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-4-7 04:57 PM 發表 查看引用來源
俾 BF 走後門?
咁你都聯想到? :smile_14:

下次去酒店開房吧= =

哈...下次睇清楚屋企有冇人先嘛 :smile_04:

小心d好.. 好似做so咁

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-7 06:03 PM 發表 查看引用來源

唔駛喇掛,UNCLE 幾十歲唔好麻煩佢老人家
呵呵~寶刀未老wor:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆