上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 耳屎山

收藏  |  訂閱
750  4.0k

引用:
原帖由 刀哥哥 於 2009-3-28 19:00 發表 查看引用來源

搵件型仔d丫~~
茅啦............. 我家夫人同蛇王係最型架喇

茅喇茅喇........過主啦

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-3-28 07:00 PM 發表 查看引用來源

乜你未收咩:smile_46:
禾緊係未收得工,星期六貢早收得工要去欏綜緩la~~

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-3-28 07:00 PM 發表

摸摸拉豬yan
mor mor tai fu:smile_38:

引用:
原帖由 好味道 於 28/3/2009 19:01 發表 查看引用來源

所以我咪.........唔再開囉,

禮貌我有架
不過我茅厘度d 人咁圓滑

我鍾意就鍾意
唔鍾意我真係當人地透明架..........所以我比較得人討厭d,嘿
啱既...人人性格都不同~

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-3-28 07:00 PM 發表 查看引用來源
mor mor 禾深愛嘅 lo 夫人:smile_03: :smile_03:
話明係哥哥,夫咩人ar~~

引用:
原帖由 刀哥哥 於 2009-3-28 19:03 發表 查看引用來源

今晚又要3更半夜去等人電召呀...........:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-28 07:01 PM 發表

所以我咪.........唔再開囉,

禮貌我有架
不過我茅厘度d 人咁圓滑

我鍾意就鍾意
唔鍾意我真係當人地透明架..........所以我比較得人討厭d,嘿
lai wa or ar:smile_38:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-3-28 06:56 PM 發表 查看引用來源
我都鍾意四周圍遊嘛~:smile_30: :smile_30:
你由波圖遊去車仔再過去國米 下次遊去邊呀等我依家買返D

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-3-28 19:03 發表 查看引用來源
啱既...人人性格都不同~
唔知做鬼又係唔係隻隻都唔同架呢............:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 刀哥哥 於 2009-3-28 07:03 PM 發表 查看引用來源

收幾點呀:smile_40: 你係街呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆