上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~171

收藏  |  訂閱
745  11.0k

引用:
原帖由 cyruski 於 6-3-2009 11:06 發表 查看引用來源

我用緊cable....$126,so far 覺得ok,可能我唔係點download野upload野啦:smile_13:
咁咪岩我囉,
但係我之前問過cable 冇咁平囉..好似要$14X :smile_42:
加$10 有埋電話.....

引用:
原帖由 謝奶突6 於 6-3-2009 11:16 發表 查看引用來源
但係如果真係可以去到100MB我覺得都ok既, 可以扮下劉翔
扮住長瀨先啦...

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-3-6 11:34 AM 發表 查看引用來源

咁咪岩我囉,
但係我之前問過cable 冇咁平囉..好似要$14X :smile_42:
加$10 有埋電話.....
電話無用呀,我加埋cable電視$126+$209,不過我記得兩樣一齊用,唔知邊一邊價錢減左廿蚊架

引用:
原帖由 cyruski 於 6-3-2009 11:54 發表 查看引用來源

電話無用呀,我加埋cable電視$126+$209,不過我記得兩樣一齊用,唔知邊一邊價錢減左廿蚊架
晏D去西洋菜街了解o下先.........:smile_40:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-3-6 11:21 AM 發表 查看引用來源

你有咩大project用得著呢  
其實真係冇:smile_35: 不過好似當時係i-cable加我價我先轉.....咁佢依家又唔洗加錢, 咪由佢100mb lor...

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-3-6 12:09 PM 發表 查看引用來源
其實真係冇:smile_35: 不過好似當時係i-cable加我價我先轉.....咁佢依家又唔洗加錢, 咪由佢100mb lor...
不過免得過,我都唔鍾意轉來轉去,好q煩
如果加錢先焗轉啫

lunch~~:smile_43:

飽~~

閃人........

OH BABY
當晚與你記住蒲公英~今晚偏偏想起風的清勁~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆