上一頁下一頁
發新話題

COPYBOY團28/2報告-----2女4Q+偷跳沉船之旅

收藏  |  訂閱
163  6.8k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-3-2 11:09 PM 發表 查看引用來源
我覺得條女好有問題,應該食兩家茶禮,你快D回夠50分,PM我,條女乜野名,邊一組,邊個媽咪,知幾多講幾多,我一定要投訴佢!:smile_39:
系喎!我都有你電話!:smile_30:
我晤想講她係边个.

她有能力食兩家茶禮是她本事

倉女, bb戰士,花街女有咩分別?

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-3-2 11:23 PM 發表 查看引用來源
樓主已經寫左佢的錯事,已經知錯,又敢於寫出事實,希望有關人等原諒,請不要過份辱罵,比下面我,話兩句好啦!:smile_30: :smile_30:
多謝!

很感激你維護團友!!

引用:
原帖由 andy_chen 於 2009-3-2 11:25 PM 發表 查看引用來源
可能樓主少上去玩,才會咁,不過講真咁易信D女,遲早沉船中招, good luck:smile_39: :smile_39:
錯喇!

當你遇到心儀的囡囡, 即使幾老練的人都會敵不過.......

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-2 11:50 PM 發表 查看引用來源

花都之前有一班16-7歲左右ga金魚女ga
成班女個個都好似mk 妹咁個頭又整到差唔多
遠望成班戰隊咁但又要無波根似未發育咁最重要係一定會放你飛機去新地玩=. =
bb 戰士=mk look ga幼齒靚妹仲會放飛機之後去新地玩
甘bb戰士都是出來混食??:smile_41:

每个場飛來飛找客??:smile_41:

引用:
原帖由 tingchung 於 2009-3-3 12:10 AM 發表 查看引用來源
勾二嫂??????????

on 9 la

they all is G only  

your dad also can fuck them if your dad pay the G money .....
ching 她們出來混食己經好惨:') ,都是服務性行業傘..

一時又阿爸入醫院,一時阿媽做手術,阿哥又撞車, 阿妹又讀書,,,,,,很慘..

人離卿賤, 晤好用錢抵毁她們......

引用:
原帖由 lai730730 於 2009-3-3 12:32 AM 發表 查看引用來源
桐桐?omg.....算了....咪係女一個.....cp大把
晤系!我晤會講..

是自己晤夠定力至會上當,系边个晤重要.

最重要系各師兄遇到勿上當, 只會傷心, 傷荷包,傷團友感情....

奇事一件 知錯要改

引用:
原帖由 冇腳海鷗 於 2009-3-3 01:57 AM 發表 查看引用來源
唉...樓主知錯就唔好再犯啦

女人眼淚我都試過中蕉....
個時仲白痴到同囡囡攬住鬥喊:')
家吓唔會啦
一喊我就立刻送佢走
其實个个上去玩都是想捉住條囡個心,又想條囡留住他....

在坐各位師兄都好感性,,,,有d野總會避晤過:smile_39:

但晤好學我.....只會傷害到人

引用:
原帖由 motorat 於 2009-3-3 02:04 AM 發表 查看引用來源
咁樣唔算勾二嫂, 又唔係真既女朋友或者老虎.  你最衰係起人尾注又無同人單聲, 同人講左又同意既, 唔使另一師兄夜麻麻再走去搵過第二條女... 不過人地條女係咁e扮下喊, 你就要起人尾注, 無道義...
我真是希望个位師兄會原諒我:')

引用:
原帖由 聞杰 於 2009-3-3 01:40 AM 發表 查看引用來源
條女食兩家茶禮:smile_22: :smile_22: :smile_22:
晤好甘講,只是她有能力傘.

可能她有苦冲 .......

只是我的錯..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆