上一頁下一頁
發新話題

我可能諗多左

收藏  |  訂閱
224  7.8k

我有D朋友都仲係單身喎,介紹比妳識啦

引用:
原帖由 kenny9453 於 2009-3-3 11:04 AM 發表 查看引用來源

咁右係如果比著我都唔會啦
點解?

引用:
原帖由 万刀甲 於 2009-3-3 11:03 AM 發表 查看引用來源
唔係夠唔夠膽既問題, 係值唔值得既問題.
同意同意:smile_40:

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-3 11:00 AM 發表 查看引用來源

因為咁,我遇到好多既男仔都係有女朋友囉...
我d朋友都話,佢地見到有個靚女埋身,你估佢會唔會咁夠膽撇左自己果件先呢,佢地抱住d有無咁大隻蛤x既心態囉,唉................
等我幫下你喇

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-3 11:07 AM 發表 查看引用來源

點解?
因為如果係靚女通常都會有好多人追或者有男朋友啦,仲邊有機會到自己吖

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-3-3 11:13 AM 發表 查看引用來源

等我幫下你喇
哈哈...你幫我唔到架喇...

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-3 11:26 AM 發表 查看引用來源

妳要幫手嘅話,佢一定幫到妳嘅

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-3 11:26 AM 發表 查看引用來源

你又知???唔通你有特殊需要??

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-2 03:09 PM 發表 查看引用來源
一次機緣巧合下認識呢一個男仔,我地msn傾計,識左佢一排佢就問我有無興趣出黎攪野,當時我reject左佢,同佢講只想大家做個朋友.
之後我同一個男仔拍拖,拍左好短時間就散左,果時佢再問多我一次,我果時膽粗粗答應左出黎, ...
你應該去諗...一齊架時候開唔開心...只要happy就咩都唔使諗.....
其實一開始你地已經知道大家身處係咩嘢架環境~~
佢care你係好事.....只要大家唔好影響到私人生活就ok架啦 ~~
我同你架處境都好似...所以我明白你感受...
算啦~~唔好諗咁多...
只要開心就夠.....take care啦 ~~

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-3 11:36 AM 發表 查看引用來源

你應該去諗...一齊架時候開唔開心...
你 喧對你...你又開唔開心...
其實一開始你地已經知道大家身處係咩嘢架環境~~
佢care你係好事.....只要大家唔好影響到私人生活就ok架啦 ~~
我同你架處境都好似... ...
有時大家已經影響左對方...唉...你既故事又點呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆