上一頁下一頁
發新話題

COPY手記....part 1-2- 3 加多濟向西食雞包仔!

收藏  |  訂閱
305  9.8k

引用:
原帖由 冇腳海鷗 於 2009-3-2 02:40 PM 發表 查看引用來源
咁耐都唔知小美人係點樣.........只見過小妖精
鷗幾時再去?:smile_41:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-2 08:07 PM 發表 查看引用來源

唔駛教ga ~只要記住每個星期6有咩做都好一到2點幾就開始上路3點半上sz等copy 4點半到cp 8點前到花都一入去咩都唔好講自對2~3杯warm up下 一見女就色中玩partner 問下d c 兄唔介意抽佢d女水唔介意ga 抽下水玩到咁上 ...
個晚你有冇去到阿?

好玩好玩, 真係要搵日join吓先得

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-2 04:10 PM 發表 查看引用來源
2 3 幾時先出

話時話玩左成晚 最有印象都係俾bb戰士挑機

好彩平時有練下功 單手拳腳 半支 換左佢 4杯....

樓上師兄講果3條女 我估係 vx03 坐埋近廁所門口果3件 唔知有冇估錯呢
咁都知邊個係bb戰士=  = ?睇黎你都係群到d 人wor~:smile_30:
d bb戰士挑機唔係好勁= .=

引用:
原帖由 sunroytorres 於 2009-3-2 04:36 PM 發表 查看引用來源

好下次 !!

我重要重遇這條女, 來個報復:smile_44:
條女邊到ga 玩報復咁開心一齊丫~

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-3-2 05:19 PM 發表 查看引用來源
ROY少,乜野事咁大獲?:smile_13:
放心阿公保你~~有事要講俾d信得過ga 人聽啊:smile_34:

回覆 112# 的帖子

我冇啊~下個星期or 今個星期會去~
你去唔去~:smile_41:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-2 08:20 PM 發表 查看引用來源
我冇啊~下個星期or 今個星期會去~
你去唔去~:smile_41:
我今個星期唔得, 下個星期仲未知.

oh 如果我今個星期唔去就下星期去如果見到同我合緊交杯先好走

去鍛鍊下身體先, 條女哇我o既身體如果係女人, 會吸引晒的男人. 其實唔止一條女同我講這翻話了.

其實我覺得我身形都唔錯o既, 瘦佐小小嘖. 等我操翻好個身體先.

一陣間翻來再包廖.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆