上一頁下一頁
發新話題

版主,煩請刪除此帖!

收藏  |  訂閱
305  4.1k

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-3-1 04:20 發表

一係鬼影都無隻,一係返晒黎:smile_19:
早晨馬交兄..又蛇王彈過嚟..你咪上CP咩:smile_38::smile_45:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-1 04:27 AM 發表 查看引用來源
早晨馬交兄..又蛇王彈過嚟..你咪上CP咩:smile_38::smile_45:
星期一上,你會唔會在cp,在就找你飲茶

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-1 04:24 AM 發表
喂..你仲吹呀..亞嫂同小車瞓左未..你好快D搞好D相聽曰比返張SD卡我..同隻手指相返香港比龍少搞...又要師兄出今晚報先..:smile_38::smile_38:
仲洗你講:smile_45:返到黎急到爆唔敢去廁所。。想嘔又呑番落肚:smile_27:
都系要嘭嘭聲搞好隻手指聽日趕比你

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-3-1 04:24 AM 發表
差利兄返黎喇!:smile_15: :smile_15:
卒之大功告成:smile_19:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-1 04:27 AM 發表
我頂唔緊啦高佬:smile_27:
聽日中午茶見喇早抖先:smile_15:

多謝哂中山同盟會各位好友
晏啲再吹早抖啦拜拜:smile_15:

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-3-1 04:26 發表
高兄真盡心!:smile_30:
早晨呀顏射兄D相係我度無法啦:smile_39:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-3-1 04:30 發表

星期一上,你會唔會在cp,在就找你飲茶
對唔住啦..上唔到去啦..原因車兄都知唔講啦:smile_39:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-1 04:57 AM 發表 查看引用來源
早晨呀顏射兄D相係我度無法啦:smile_39:
我仲以為中山之友醉晒

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-3-1 04:48 發表
我頂唔緊啦高佬:smile_27:
聽日中午茶見喇早抖先:smile_15:
喂有D街景你睇下用唔用到:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆