上一頁下一頁
發新話題

迪迪徵朋友,男女都徵(18以上) 第4回

收藏  |  訂閱
744  3.3k

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-2-28 11:02 PM 發表 查看引用來源

只係前果排自己有D野煩
同埋其實我唔多鐘意傾電話
通常都係人地打比我
我好少打比人
所以我咪話不如約出黎吹水仲好啦...

返黎 :smile_38:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-2-28 11:02 PM 發表 查看引用來源

又唔轉去3:smile_19:
因為我老公話個台平d...:smile_30:
個陣為左部nds上pccw個台之嗎...
而且我老公又成日俾個班pccw個d sales煩住晒又唔抵...:smile_39:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-2-28 11:06 PM 發表 查看引用來源

因為我老公話個台平d...:smile_30:
個陣為左部nds上pccw個台之嗎...
而且我老公又成日俾個班pccw個d sales煩住晒又唔抵...:smile_39:
個陣我仲簽18個月約呀...:smile_13:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-28 11:05 PM 發表 查看引用來源
返黎 :smile_38:
janet...:smile_38:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-2-28 11:07 PM 發表 查看引用來源

janet...:smile_38:
家慧 :smile_38:  仲未訓咩

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-28 11:08 PM 發表 查看引用來源

家慧 :smile_38:  仲未訓咩
未呀...因為d頭髮未乾...:smile_13:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-2-28 11:09 PM 發表 查看引用來源

未呀...因為d頭髮未乾...:smile_13:
我都未沖涼 :smile_30:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-2-28 11:07 PM 發表 查看引用來源

個陣我仲簽18個月約呀...:smile_13:
次次個d sales我都鬧佢....因為佢地實在太銀煩...成日阻住我老公開工...明知佢要揸電單車開工, 又要做埋我個柴可夫, 乞人憎到死...抵我鬧佢地出黑洞呀...:smile_22:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-28 11:10 PM 發表 查看引用來源

我都未沖涼 :smile_30:
快d沖涼先啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆