上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[45]

收藏  |  訂閱
738  5.0k

引用:
原帖由 happy19man 於 22/2/2009 11:52 PM 發表 查看引用來源
真係有架:smile_38:
甘咩品種呀,,,,

引用:
原帖由 kaiching 於 22/2/2009 11:53 PM 發表 查看引用來源

我諗利利第一次養時,養啲大隻啲的狗仔好啲,
剛出世的狗BB我怕你養唔掂~~
你意思係大個d,,,我唔like太大隻,,,,年齡大小小ok既,,,

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-22 11:52 PM 發表 查看引用來源
佢一定ok啦,,,,佢都掛我架,,,,
我諗十個女仔都有九個女仔係到都會有人掛住~~
係得我一個無人會掛~~~kakakaka~

引用:
原帖由 kaiching 於 22/2/2009 11:57 PM 發表 查看引用來源

我諗十個女仔都有九個女仔係到都會有人掛住~~
係得我一個無人會掛~~~kakakaka~
甘我掛你囉,,好嗎???

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-2-22 11:53 PM 發表 查看引用來源

我諗利利第一次養時,養啲大隻啲的狗仔好啲,
剛出世的狗BB我怕你養唔掂~~
都係架

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-2-22 11:55 PM 發表 查看引用來源

E D野無書會教KA喎~~
你玩我咩~:smile_19:
:smile_38: 有架..去書店睇下喇:smile_38:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-22 11:54 PM 發表 查看引用來源
你成日屎去邊,,,掛屎人啦,,,,
妳凈係識掛字我幾時屎:smile_45: :smile_45: 我都係閃先:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-22 11:56 PM 發表 查看引用來源
你意思係大個d,,,我唔like太大隻,,,,年齡大小小ok既,,,
係呀~我意思係年齡大小小呀~~
你get到我意思~真醒~~:smile_30:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-2-22 11:35 PM 發表 查看引用來源
吾係好得架...不過見係你...請食餐飯算喇:smile_30:
唔好意思.我只請女仔,唔會請男子:smile_30: :smile_30:
無得king:smile_30:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-2-22 11:53 PM 發表 查看引用來源
CHING CHING HONEY 訓左未呀
去街街好玩嗎:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆