上一頁下一頁
發新話題

迪迪徵朋友,男女都徵(18以上)

收藏  |  訂閱
747  4.3k

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-2-23 07:50 PM 發表 查看引用來源

係咩...:smile_30: 我身無四兩肉...無肉食嫁...
排骨仲好味:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-2-23 07:51 PM 發表 查看引用來源

排骨仲好味:smile_30: :smile_30:
我唔高嫁...所以無乜排骨嫁... :smile_30:

所以沒有一天準時收工:smile_13:又唔敢轉工:smile_40:
引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-2-23 07:50 PM 發表 查看引用來源

算啦...呢個時勢...:smile_39: 唯有努力d啦...

引用:
原帖由 Zoe1101 於 2009-2-23 07:53 PM 發表 查看引用來源
所以沒有一天準時收工:smile_13:又唔敢轉工:smile_40:
算啦...經濟好返d...你公司應該都會好d嫁啦... 唔好灰心呀...

我下班了...再見:smile_43:
引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-2-23 07:55 PM 發表 查看引用來源

算啦...經濟好返d...你公司應該都會好d嫁啦... 唔好灰心呀...

引用:
原帖由 Zoe1101 於 2009-2-23 07:57 PM 發表 查看引用來源
我下班了...再見:smile_43:
小心呀...:smile_38: 快d返屋企呀...

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-2-23 07:42 PM 發表 查看引用來源

咁快食左飯啦:smile_13: 我好肚餓:smile_13:
我餓起上黎真係咩都做得出嫁:smile_47: :smile_47:
你小心d:smile_47: :smile_47:
你想吃我?

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-2-23 07:46 PM 發表 查看引用來源

janet...你唔使驚...仲有我係到...:smile_34:
你代我俾佢吃呀?

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-23 07:59 PM 發表 查看引用來源

你想吃我?
哈哈...佢可能尋日飲紅酒飲到傻左...唔使理佢嫁...:smile_30:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-23 08:00 PM 發表 查看引用來源

你代我俾佢吃呀?
我不入地獄誰入地獄...善哉善哉...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆