上一頁下一頁
發新話題

酒店妹 3p^2 第1-6遍 "加相 (5)" 終之章 - 準備中

收藏  |  訂閱
814  179.9k

引用:
原帖由 里奧LEO你好 於 2009-2-20 01:30 AM 發表 查看引用來源

你對你個ex都幾好
肯為佢打
佢要得密嘛, DOMDOM 又咁鬼貴~:smile_39::smile_27:  

樓主係咪寫緊故仔呀???? 我唔等喇, 小妹訓先, 早抖咁多位~:smile_15:

我老婆都打過,諗住會開心D,之後講咗對身体唔好,自己帶套做。

寫緊 寫緊 回憶緊都有d 唔開心

推一推:smile_30:

我要睇埋後面D :smile_40: :smile_47:

好快 好 快
好快

會議室 制服事件 酒店 part time 破處之作

因為公司執左, 冇工開, 亞文叫左我去做 part time
係去 f&b 炒散.  果時去左西菜廳

未係酒店做果時 亞文都有講好多野比我聽D人點溝女.
當時有個妹妹仔係酒店學校 實習,
佢叫 m 女啦   佢個樣一般啦 75分 大約21, 身材反而唔錯

因為我早佢2-3星期, 有d 野佢都去問我, 其實我鬼知.
之後好多時齊收工, 有一次canteen 唔好食 大家都想去食消夜

m 女 剛剛做野比較純, 我問佢有冇 boy friend, 佢話有 試過2-3 個啦, 不過都分左手 我追問點解, 佢眼濕濕話 次次都係 手多多, 佢好唔鐘意. 之後分左手.

跟住 我不斷 引佢笑, 之後冇野. 不自覺, 太家做左好朋友

而星期5, 她要去灣仔上堂, 我地左約左食消夜 , 一路食一路吹水,
不自覺已經 3:00, 因為佢要返 6:00. 我話不如上時租洗個面訓一下.

佢都係做酒店, 覺得冇所謂.
我地上去都冇咩, 真係訓.

有一個星期六晚要佈置 會議室, 因為星期日有 party, 大家番夜
最後得我同佢, 我問佢想唔想食野, 佢想飲野, 我去鮏左d 雞尾酒 同 自助餐   3文字 去新娘房 , 之後我去左 canteen (因為一般剩左的自助餐會係鮏去 canteen 比同事食)  返到去新娘房 , m女 面紅紅, 我估係 d 雞尾酒....

因為搬野同冇泠氣, m女 除左外套 同 bob, 1/2個黑色bra 彈在出泥....
我關細左 d 燈 , 抱住左佢, 跟住車佢, m女 冇反抗, 我慢慢掃佢大比, 內則, 佢開始有d 呻吟聲, 我問佢舒唔舒服, 佢話好舒服, 一邊車一邊除佢個bra, 一邊掃佢乳房 之後用口 啜佢.

ar, 見佢好舒服, 開始掃佢妹妹, 我穿過絲襪, 進入低庫位置....
好濕好濕, 我慢慢放低佢係地下, 分開佢大暳 錫佢妹妹, 我問佢舒唔舒服
佢話好舒服, 我就開始除佢條絲襪同低庫, 但係穿番對高跟鞋

一口錫佢妹妹, m女忍唔住叫左一聲, 我不停錫佢妹妹, 另一隻手服侍佢對ball
因為我知佢係處, 我首先用手指係佢妹妹鑽出鑽入 我問佢舒唔舒服, 佢叫我唔好停, 心想今次發達 la, 我就慢慢放入去, 真係好緊, 慢慢慢慢 m女 ar 左一聲, 我完全係佢身體入面.

玩左一陣我抱起佢, 扶住牆壁, 拉起條群, 係後面小佢, 長長對腳跟高跟鞋, 好 sex. 太約 十分鐘 出野係佢對腳. 第一次著制服小 好有強姦 feel

果日之後, 星期5, 係灣仔上完堂, 我地就上百佳. 而佢越來越鍾意, 之後我地玩在好多玩具.

大約一個月, 我離開左酒店, 轉左長工, 因為時間關係, 大家見多少左, 最後分開左.  

之後兩個月後 亞文同我講, 好多廚房同事同佢攪過, 而有時佢會去飲酒 有次係pat pat full  係個唔識的人屋企同3-4男人過在一晚.

聽倒有 d唔開心, 亞文同我講, 問我記唔記得第一次 3p, 然後話 女仔玩開左係咁 冇法, 唔關您事, 大家求開心. 亞男同m女都玩過.

我開始明白 亞文 點解 話樓上條女係雞
亞文 : 出泥玩 唔好放感情, 佢比得您 味當佢免費雞 law

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-20 03:16 AM 發表 查看引用來源

因為公司執左, 冇工開, 亞文叫左我去做 part time

當時有個妹妹仔係酒店學校  ...
:smile_27::smile_27:好亂..套都夠敢死吾用

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-20 03:16 AM 發表 查看引用來源

當時有個妹妹仔係酒店學校  ...
"出泥玩 唔好放感情, 佢比得您 味當佢免費雞 law"
點解可以講得出呢d野架!

GOOD JOB :smile_30:

:smile_40: which hotel?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆