上一頁下一頁
發新話題

雙重標準

收藏  |  訂閱
282  6.4k

回覆 110# 的帖子

spy 即係"間諜"
你成日做間諜咩~ :p

引用:
原帖由 morgana 於 2009-2-19 11:46 AM 發表

但係有時你地男士就係享受"追" o既感覺嘛,送上門你地又覺得唔興香~ 真矛盾!

做女仔都係o者~ 要成日維持住靚樣好身材吸引你地d 男人...
仲要練床上功夫! XD
我享受被介ge 感覺:smile_40: :smile_40:

回覆 109# 的帖子

特別係香港女仔...似乎都重物資d

有個fd 男友每次激嬲佢,男友都要買gucci 袋呀. 相機d 大禮物先可以tum 得返佢,好誇張,結果攪到勁多card 數

另一方面就覺得個女仔好勁!! 可以呃到男人咁多$$
我完全無呢方面天份~ 好想學!! wkkakakaaa

引用:
原帖由 morgana 於 2009-2-19 11:54 AM 發表
spy 即係"間諜"
你成日做間諜咩~ :p
唔係呀
我都唔識佢
我只不過想講我係男人之ma..HAHA

回覆 112# 的帖子

但"介" o個d 唔及自己"追" 返黎珍貴ma

追左咁耐,始終珍惜d o既

引用:
原帖由 morgana 於 2009-2-19 11:56 AM 發表
特別係香港女仔...似乎都重物資d

有個fd 男友每次激嬲佢,男友都要買gucci 袋呀. 相機d 大禮物先可以tum 得返佢,好誇張,結果攪到勁多card 數

另一方面就覺得個女仔好勁!! 可以呃到男人咁多$$
我完全無呢方面 ...
佢地係天生一對
一個願打
一個願挨

回覆 105# 的帖子

仲有呀,當你追到女之後又要努力揾錢養佢,有時仲要養埋佢屋企人,仲要比自己父母話你不孝冇良心呀,到有仔女之後又係你頭痕之時,好慘呀,所以你先前講話雙重標准係有理由架,

引用:
原帖由 morgana 於 2009-2-19 11:57 AM 發表
但"介" o個d 唔及自己"追" 返黎珍貴ma

追左咁耐,始終珍惜d o既
咁又係...比人介...係有飄飄然ge感覺

但追女仔..追唔到..會再比力...因為男人ge佔有慾都係強ge...一定要到手1:smile_40:

引用:
原帖由 klklyuyu 於 2009-2-19 11:58 AM 發表
仲有呀,當你追到女之後又要努力揾錢養佢,有時仲要養埋佢屋企人,仲要比自己父母話你不孝冇良心呀,到有仔女之後又係你頭痕之時,好慘呀,所以你先前講話雙重標准係有理由架,
男人既責任係重好多架啦

回覆 116# 的帖子

都唔係, 個女仔結果比人飛左

個男有左第二個

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆