上一頁下一頁
發新話題

--"皇家貴族 "大家試過未呀 ? 正定邪架 ?

收藏  |  訂閱
125  8.9k

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-5-8 10:19 PM 發表 查看引用來源

日日都返屋企嗰D囉 !!!!!!
幾實你幾歲?? 又其實你叫過雞沒?? :smile_19:

引用:
原帖由 angus123123 於 2009-5-9 01:52 PM 發表 查看引用來源

幾實你幾歲?? 又其實你叫過雞沒?? :smile_19:
廿幾囉..

叫雞係乜 ?  係咪要發生性器官互接既行為先係 ?

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-5-9 02:18 PM 發表 查看引用來源

廿幾囉..

咪就係對住農場果d雞叫囉:smile_14:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-5-9 02:18 PM 發表 查看引用來源

廿幾囉..

咁你叫雞既定意係乜野?? :smile_45:

引用:
原帖由 angus123123 於 2009-5-9 03:55 PM 發表 查看引用來源

咁你叫雞既定意係乜野?? :smile_45:
同妓女發生器官同器官之間既性行為!

咁你呢 ?

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-5-9 05:39 PM 發表 查看引用來源

同妓女發生器官同器官之間既性行為!

咁你呢 ?
咁你有無同你女友發生器官同器官之間既性行為?
咁你女友係做............ 還是 你沒女友的?!

引用:
原帖由 Jack_Jack 於 2009-5-9 08:10 PM 發表 查看引用來源

咁你有無同你女友發生器官同器官之間既性行為?
咁你女友係做............ 還是 你沒女友的?!
你好衰架你 !

我未拍過拖架 !

我講漏左..應該係講 以金錢交易既生意,而每次都同妓女發生性器同性器既行為就係叫雞 !

引用:
原帖由 莎彎克仔黃 於 2009-5-8 10:16 PM 發表 查看引用來源

你有幾乖呀......百厭星:smile_19:
佢次次都得過問字,擺明係性無能,去唔到啦。

引用:
原帖由 Louis2006 於 2009-5-10 03:04 PM 發表 查看引用來源
後生細仔黎架 !!!!!! 好大穫架 !

引用:
原帖由 Louis2006 於 2009-5-10 03:04 PM 發表 查看引用來源
oh........my god好一個年輕人.....:smile_39: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆