上一頁下一頁
發新話題

好鍾意口交...

收藏  |  訂閱
134  20.8k

回覆 105# 的帖子

rift_b :
我like佢錫咀先,開頭鍚慢d,跟住激d囉.
鍚下頸,跟住向下方錫, 胸邊邊位, 乳頭 , 大脾....再錫返咀仔,都好feel架.

引用:
原帖由 horhui2 於 2009-2-12 05:09 PM 發表 查看引用來源
rift_b :
我like佢錫咀先,開頭鍚慢d,跟住激d囉.
鍚下頸,跟住向下方錫, 胸邊邊位, 乳頭 , 大脾....再錫返咀仔,都好feel架.
等我下次又慢慢嚟鍚下先!!!!!

可能我老公大男人d:smile_34: ,我無咁幸福喇...佢唔會主動錫我先架,我都有時比d暗示佢.
不過我睇開左啦, 覺得呢樣野無話邊個先ga, 見到佢開心我都會落力d.

引用:
原帖由 horhui2 於 2009-2-12 11:58 PM 發表 查看引用來源
可能我老公大男人d:smile_34: ,我無咁幸福喇...佢唔會主動錫我先架,我都有時比d暗示佢.
不過我睇開左啦, 覺得呢樣野無話邊個先ga, 見到佢開心我都會落力d.
其實有時衝動真係一剎那間...我有時都係鍾意人服侍...可能男人就係咁...但係有時又比女友的動作引住引住..攪到我即刻想衝埋佢征服佢㗎

我記得識佢頭幾年,佢都會問我夠唔夠,只有一次咋.
而家,做完即訓.

引用:
原帖由 horhui2 於 2009-2-13 12:52 AM 發表 查看引用來源
我記得識佢頭幾年,佢都會問我夠唔夠,只有一次咋.
而家,做完即訓.
男人係咁架啦...我有時都係咁...多數都係由女友係我睡夢中令我清醒過嚟㗎

男人其實係咪鐘意女人著sex 內衣ga 呢?
重有30幾歲ga男人係咪會無咩精力do do,越黎越少,都唔知有無諗過我地d女人ga 須要.

引用:
原帖由 horhui2 於 2009-2-13 02:13 AM 發表 查看引用來源
重有30幾歲ga男人係咪會無咩精力do do,越黎越少,都唔知有無諗過我地d女人ga 須要.
我覺得男人係鍾意女人性感架...內衣都實鍾意架...又或者啲短裙呀...總之若癮若現就實引得死佢....

30幾歲的男人..就視乎佢平時有冇做運動啦...不過其實香港人生活咁忙...係攰啲架...

引用:
原帖由 horhui2 於 2009-2-13 02:13 AM 發表
男人係18-30 power最好ge發情期..女人就30-40...30 如狼40似虎:smile_40:

買d維他命比死佬保保先,可能佢工作壓力大掛,30幾歲好似d40幾歲咁,1個月都無4次,有時摸左一陣就訓著,咁都得.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆