上一頁下一頁
發新話題

與他的一段情 (UPDATE : P.7 #102)

收藏  |  訂閱
145  14.5k

引用:
原帖由 yesido520 於 2009-1-31 07:05 PM 發表 查看引用來源

唔過20
wa, so young!

i think u will find another one soon, but should be careful, don't so easy to make love with man.

i am a man, quite understand what they think.

講到你地自己好恐怖錦既:smile_35:

引用:
原帖由 yesido520 於 2009-2-1 11:20 AM 發表 查看引用來源
可以錦講啦...不過果時認定左係跟佢米比佢law..點知:smile_13:
:smile_45:  通常都係咁的

引用:
原帖由 yesido520 於 2009-2-1 12:09 PM 發表 查看引用來源
what is your status now ?

引用:
原帖由 NPGG 於 2009-2-1 12:23 PM 發表 查看引用來源

what is your status now ?
都係果句...指邊方面??

經驗分享..唔錯唔錯

引用:
原帖由 yesido520 於 2009-2-1 12:09 PM 發表 查看引用來源
有啲男人係幾恐怖:smile_29:

有冇睇新聞?

引用:
原帖由 bigkin99 於 2009-2-1 01:48 PM 發表 查看引用來源

有啲男人係幾恐怖:smile_29:

有冇睇新聞?
有牙有牙~~~超得人驚...

點解d男人咁命有個女5歲仲可以溝到女.

引用:
原帖由 yesido520 於 2009-1-31 02:58 PM 發表 查看引用來源
第一次打REPORT...寫得唔好唔好見怪

啱啱比bf飛左一個星期...
同佢一齊左年幾...
佢比我大1X年...一個離過婚既男士...
同佢既相識都係係網上...
之前都拍過幾次...但係3個月都冇就散左...所以特別珍惜呢一次. ...
so mind to tell how old are you ?

how do you feel to go out with him ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆