上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.......年初二、三報告...(第四回 : 倉女打保安春代事件)

收藏  |  訂閱
223  10.6k

回覆 1# 的帖子

好! 有雞品! 無雞運就真係冇得講啦!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-29 08:27 PM 發表 查看引用來源
第二回 : 麗華之墮lin大乳雲

差唔多飲到十二點幾,團員們都不勝酒力,咁就去食蝦蟹粥啦,點知過年時間,無晒蝦,唯有殺多隻雞煲粥,食完粥後我都清醒翻,各人問跟著去邊搵吃。
唯一出路,梗系去執路邊雞啦,去到麗華,都有幾檔開門,檔檔D女都圍住火爐取暖,幾搞野!
行晒成條街,應該有幾十條女,都系行翻第一檔,被媽咪推介一條女,相頭幾好,笑起黎幾甜幾斯文,擺落K到做都得,咁我就要左佢。
問準快仔150蚊,咁都好平喎,成個CP系呢度無加雞價................
村長又食貴左...利華三街不嬲都係百三蚊外賣...:smile_03: ...下次我同瀨閪男帶隊...好多相熟外母...:smile_04: ...唔好再做壞個市...OK...

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-1-30 02:47 PM 發表 查看引用來源

村長又食貴左...利華三街不嬲都係百三蚊外賣...:smile_03: ...下次我同瀨閪男帶隊...好多相熟外母...:smile_04: ...唔好再做壞個市...OK...
下....:smile_42:

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-1-30 02:50 PM 發表 查看引用來源
下....:smile_42:
吓乜...:smile_29: ...JOIN完團...記得出報告呀...:smile_04:

第三回 : 我反被兩條女mark
第四回 : 倉女打保安春代事件

快啲啦...村長...!!!

墮lin大乳雲... :smile_14: :smile_27: . may be she has baby already. that why she is 墮lin la.

:smile_13: 溝貨.. one good meal, one bad meal la

wait for part 3

引用:
原帖由 canon123 於 2009-1-30 05:10 PM 發表 查看引用來源
墮lin大乳雲... :smile_14: :smile_27: . may be she has baby already. that why she is 墮lin la.

:smile_13: 溝貨.. one good meal, one bad meal la

好多囡囡都生過架啦...唔係接受唔到呀!!!...:smile_04:

期待你的第二和第三回:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 canon123 於 2009-1-30 05:10 PM 發表 查看引用來源

但系下面一字少毛!:smile_13:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-1-30 02:47 PM 發表 查看引用來源

個一二拾,新春頭咪當做下水魚羅,費是講到牙血都出埋,為個20蚊!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆