上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,88

收藏  |  訂閱
736  6.1k

引用:
咁重唔好意思.有人見到的:smile_30: :smile_30: bye bye:smile_43:
給我攬實了,別人不會看見妳的面孔~ :smile_44:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-22 11:50 PM 發表 查看引用來源

又考考妳記憶力,這個帖妳自己寫甚麼~ :smile_30:
立刻記得.我是無價寶呀.我好好記性的,請放馬過來呀.多old 的事我也會記的得的:smile_38:
,

引用:
原帖由 巴斯克 於 2009-1-22 11:52 PM 發表 查看引用來源

有病醫病無病補身:smile_34:
:smile_30:可能最衰我唔幫趁啦
你的人在天堂.錢在銀行呀.快d步震興經濟,去大買恃買呀

引用:
這個 pm 好似未收到~ :smile_41:
引用:
未寫呀,sorry:smile_44:
妳還記得嗎~ :smile_44:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-22 11:54 PM 發表 查看引用來源

給我攬實了,別人不會看見妳的面孔~ :smile_44:
會不會抱錯人呀:smile_14:

引用:
見邊個呀:smile_14: :smile_14:
仲使問,當然係怕醜見我~ :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-22 11:57 PM 發表 查看引用來源

知是寫壞人呀

妳還記得嗎~ :smile_44:
我是冰雪聰明的明明郡主:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-22 11:57 PM 發表 查看引用來源

你的人在天堂.錢在銀行呀.快d步震興經濟,去大買恃買呀
你估我係古天樂買六萬蚊海味咩

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-22 11:16 PM 發表 查看引用來源

我又回來了:smile_30: :smile_30: 你好
試下不怕呀:smile_13:
又回來?那剛才去了那裡~ :smile_41:

妳與我,怕甚麼~ :smile_34:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-23 12:00 AM 發表 查看引用來源

仲使問,當然係怕醜見我~ :smile_30:
我是問ching ching呀.她才不怕你呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆