上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(20)

收藏  |  訂閱
742  4.6k

嘩... 今日真係好旺場.....  :smile_40:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-1-20 16:26 發表 查看引用來源

我個名話左比你知..我係仔
你又話你好多男朋友

引用:
原帖由 siusiu99999 於 2009-1-20 04:25 PM 發表 查看引用來源

咁好...你就介紹比我識下啦
一講佢..佢就好即接咁問你野la:smile_38:
引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-1-20 04:25 PM 發表 查看引用來源

擇偶條件呢?
幾高呢?
三圍呢?:smile_38::smile_38::smile_30:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-1-20 04:25 PM 發表

擇偶條件呢?

幾高呢?

三圍呢?:smile_38::smile_38::smile_30:
上進啦~~錫我啦~~

175以上啦~~

42"、28"、48"啦~~
有冇啱我架??唔該晒~~

我追番post, 知道有新朋友想黎, 不過唔好意思, 打去問過, 加唔到位呀:smile_13:
我諗要下個月搞活動時再預你地啦
再唔係飯後食甜品都得:smile_40:

引用:
原帖由 him0901 於 2009-1-20 16:27 發表 查看引用來源
嘩... 今日真係好旺場.....  :smile_40:
平時冇人咩 :smile_35:

引用:
原帖由 siusiu99999 於 2009-1-20 04:26 PM 發表 查看引用來源

冇問題..... 30 以上... 成熟d 好d 既..對我好, 對我屋企人好.... 唔好太花fit
吾太,,但系好花fit得嘛:smile_13::smile_30:

引用:
原帖由 siusiu99999 於 2009-1-20 04:26 PM 發表 查看引用來源

冇問題..... 30 以上... 成熟d 好d 既..對我好, 對我屋企人好.... 唔好太花fit
問3題你先答一題:smile_45: :smile_45:

佢最關心果2題唔答:smile_38: :smile_22:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-20 04:27 PM 發表
我追番post, 知道有新朋友想黎, 不過唔好意思, 打去問過, 加唔到位呀:smile_13:
我諗要下個月搞活動時再預你地啦
再唔係飯後食甜品都得:smile_40:
新朋友係咪我呀?:smile_41:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-1-20 04:29 PM 發表

問3題你先答一題:smile_45: :smile_45:

佢最關心果2題唔答:smile_38: :smile_22:
我答晒喎~~:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆