上一頁下一頁
發新話題

............................

收藏  |  訂閱
159  12.6k

回覆 1# 的帖子

信唔信我唔敢講....不過我覺得出去玩je...
唔使咁用心去諗ge......玩完咪下家lor...ching!:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 迷之子 於 2009-1-17 12:44 PM 發表 查看引用來源
只不過係食左條靚女姐~~重要係雞  
唔係咩奇事   同埋我真係覺得ok靚姐,唔係我杯茶  :smile_39:
唔好同我講靚過佢請埋我呀:smile_27: :smile_27: 各花入各眼姐   
即係呢一句你已經一定唔駛請   所以可以講得咁大聲:smile_42:
haha, 唔係雞就唔post係度, 多9餘~
返大6叫雞一千幾百, 你有好野, 唔駛我浪費時間金錢周圍撞~ 請你又何妨!!?

"嗱~我話既!! 如果你有好野post左出黎orPM我, 我唔請埋你, 我就爛袋性病死!!"
大聲d都仲得呀!!:smile_38:

引用:
原帖由 可怒也!! 於 2009-1-17 12:57 PM 發表 查看引用來源

返大6叫雞一千幾百, 你有好野, 唔駛我浪費時間金錢周圍撞~ 請你又何妨!!?

"嗱~我話既!! 如果你有好野post左出黎orPM我, 我唔請埋你, 我就爛袋性病死!!"
大聲d都仲得 ...
緊係啦   係你眼中得一個靚女之嘛   
掉轉頭諗  又真係奇事啵:smile_30: :smile_30:    同埋我駛撚你請呀   家陣我無錢叫雞咩  戇鳩

引用:
原帖由 迷之子 於 2009-1-17 01:10 PM 發表 查看引用來源
緊係啦   係你眼中得一個靚女之嘛   
掉轉頭諗  又真係奇事啵:smile_30: :smile_30:    同埋我駛撚你請呀   家陣我無錢叫雞咩  戇鳩
你有貨咪post出黎囉, 仲講乜鳩丫~

引用:
原帖由 可怒也!! 於 2009-1-17 12:57 PM 發表

大聲d都仲得 ...
師兄,咁形既post未見過!目弟 完以上既post,我又覺得條女有D霖你!

引用:
原帖由 可怒也!! 於 2009-1-17 01:16 PM 發表 查看引用來源

你有貨咪post出黎囉, 仲講乜鳩丫~
我去睇番nba啦   你 嬴喇  多謝你個食到好野又令你食過無數靚女都會沉既post   :smile_30: :smile_30: :smile_30:

[quote]原帖由 可怒也!! 於 2009-1-16 12:46 PM 發表 查看引用來源
禽日好心出post想講e件事, 未講到e part, 未加相, 有D ching已經' B le ba la"又話吹水又話假.
所以禽日既post我delete晒, 費事再講... 本來諗住之前加d大6 report, 令個post可以keep o係依版,
不過算

我地飲野間餐廳既waiter只有外籍, ????

Which one ? where ? are u talking about NC or SN? yr post is bit confusing:smile_27:

引用:
原帖由 andy9977 於 2009-1-17 01:17 PM 發表 查看引用來源
師兄,咁形既post未見過!目弟 完以上既post,我又覺得條女有D霖你!
師兄 , 認真講, 條女霖唔霖我, 我諗都無諗過~
佢見男人多我過見女人, 我諗佢只係覺得我比較好玩先叫我同佢出去.
何況佢霖我都無用, 佢2日就駛左佢隻金龜30個...... sorry, 我養唔佢起...

其實好就好在, 咁o岩o係佢last day, 而且已經釣到金龜,
所以佢可以o係我面前來得坦白and自然. 同埋佢個日都返家鄉, 心情自然開心到爆la~

引用:
原帖由 AnotherQ 於 2009-1-17 01:23 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 可怒也!! 於 2009-1-16 12:46 PM 發表 查看引用來源
禽日好心出post想講e件事, 未講到e part, 未加相, 有D ching已經' B le ba la"又話吹水又話假.
所以禽日既 ...
點解樓主唔答既 :smile_45: :smile_45: 回我果d就咁快

引用:
原帖由 AnotherQ 於 2009-1-17 01:23 PM 發表 查看引用來源
我地飲野間餐廳既waiter只有外籍, ????

Which one ? where ? are u talking about NC or SN? yr post is bit confusing:smile_27:
SN ar, 張相o個度咪就係飲野o個度囉...明唔明?:smile_04: :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆