上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【171】

收藏  |  訂閱
737  5.5k

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-1-10 02:14 PM 發表 查看引用來源

TV用嗰個叫...PANASONIC呀 不過未買機頂盒

TV GAME我都冇呀 你玩咩架
:smile_41: 咁TV用厚還是薄機 ar...咁買咗之後有無人識安裝呀 :smile_41:

我都冇玩 game 好耐 ga :smile_44: 但對砌腦有興趣 wo :smile_44:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-1-10 02:11 PM 發表 查看引用來源

唔係~~~~~~~~~~~~ 我細個嗰時佢地老豆老母都未相識..
:smile_13: 咁你有無 gf ar :smile_13:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-10 02:18 PM 發表 查看引用來源

佢咁大個得三歲 :smile_14:
咪就係~~~~~~~~~:smile_39:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-10 02:23 PM 發表 查看引用來源

:smile_41: 咁TV用厚還是薄機 ar...咁買咗之後有無人識安裝呀 :smile_41:

我都冇玩 game 好耐 ga :smile_44: 但對砌腦有興趣 wo :smile_44:
厚呀 勁厚呀  尺幾兩尺厚呀 !

我都唔明白點解咁多男仔對電子野咁敏悅

我就偏偏冇INTEREST ..

我真係一個電子 + 電腦白痴..

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-1-10 02:24 PM 發表 查看引用來源

咪就係~~~~~~~~~:smile_39:
:smile_14: 智商得三歲 :smile_14:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-10 02:24 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 咁你有無 gf ar :smile_13:
冇呀

冇乜可能有...

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-1-10 02:26 PM 發表 查看引用來源

厚呀 勁厚呀  尺幾兩尺厚呀 !

我都唔明白點解咁多男仔對電子野咁敏悅

我就偏偏冇INTEREST ..

我真係一個電子 + 電腦白痴..
:smile_13: 如果唔識裝咁無人幫你咩 :smile_13:

咁你INTEREST係咩呀 :smile_13:

都係睇個人姐...鐘唔鐘意

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-1-10 02:27 PM 發表 查看引用來源

冇呀

冇乜可能有...
:smile_46: 咁認識baby咪有呵...咁令女 :smile_46:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-10 02:27 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 智商得三歲 :smile_14:
係呀!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-10 02:30 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 如果唔識裝咁無人幫你咩 :smile_13:

咁你INTEREST係咩呀 :smile_13:

都係睇個人姐...鐘唔鐘意
我都冇朋友仔 點揾人幫..

比錢人叫專業d人幫得嗎?

interest係訓覺咋...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆