上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)14

收藏  |  訂閱
743  20.3k

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-1-6 11:33 PM 發表 查看引用來源

咁船飛幾錢呀。
坐金光飛航買即時落船票,50至60蚊1位.到左威尼斯人申請張會員咭後,以後去澳門之一程有免費票,回程要免費票就要坐賭枱玩1個鐘.吾賭就比錢買即場剩餘票.

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-1-6 11:39 PM 發表 查看引用來源
坐金光飛航買即時落船票,50至60蚊1位.到左威尼斯人申請張會員咭後,以後去澳門之一程有免費票,回程要免費票就要坐賭枱玩1個鐘.吾賭就比錢買即場剩餘票.
咁計條數,唔係落去玩過夜好似無乜so咁喎:smile_13:

引用:
原帖由 hughug 於 2009-1-6 11:33 PM 發表 查看引用來源
咁不如搵日又一齊過大海啦...
可 惜 個 "VIP" 法 啦...........:smile_29:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-6 11:44 PM 發表 查看引用來源
咁計條數,唔係落去玩過夜好似無乜so咁喎:smile_13:
好運既咪有賭場津貼船費,開餐咯!吾好彩就食貴餐咯:smile_27:

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-1-6 11:39 PM 發表 查看引用來源
咁 熟 路?? :smile_24:

要訓啦.. 早抖啦... 得閒CALL下我吹吹水呀..
BYE
引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-6 11:44 PM 發表 查看引用來源

可 惜 個 "VIP" 法 啦...........:smile_29:

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-1-6 11:48 PM 發表 查看引用來源
好運既咪有賭場津貼船費,開餐咯!吾好彩就食貴餐咯:smile_27:
我無乜呢鋪癮喎,咁大個仔都係新哥度買過一舊大細咋喎:smile_13:
我情願食落肚好過:smile_27:

我最近去揀周六早上9.30開船,到左澳門重有好多時間,行到夜晚9.30已經夠累回程.返到家中午夜時份,到星期日抖番下!

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-1-6 11:48 PM 發表 查看引用來源
唔 識 賭 又 唔 中 2........ 乖 乖 俾 $ 買 飛.........

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-1-6 11:54 PM 發表 查看引用來源
我最近去揀周六早上9.30開船,到左澳門重有好多時間,行到夜晚9.30已經夠累回程.返到家中午夜時份,到星期日抖番下!
咁樣玩一日都好,叫做睇下野行下,齋食就無數圍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆