上一頁下一頁
發新話題

水都之夜...12月31號

收藏  |  訂閱
183  3.5k

引用:
原帖由 死阿勇 於 2008-12-31 04:56 PM 發表 查看引用來源

呢下真係幾甘
要用三皮野嗎??
淨係生日都成皮了
我諗唔子...其實都幾煩惱下..所以想今晚開心下...
買左生日李物...4800...聖誕果份又買左3800...交租大陸1900人仔...香港3500....新年利是約一萬....每月家用5000....~"~情人節未諗住買咩...
去到三月..我都唔怕講..我屋係人有d事要入院..要住院果隻..手術費加理住院食用請工人照顧佢估計三萬....認真煩惱..男人之苦...唉

引用:
原帖由 micheal0411 於 2008-12-31 05:00 PM 發表 查看引用來源
買左生日李物...4800...聖誕果份又買左3800...交租大陸1900人仔...香港3500....新年利是約一萬....每月家用5000....~"~情人節未諗住買咩...
去到三月..我都唔怕講 ...
師兄真有錢

引用:
原帖由 micheal0411 於 2008-12-31 05:00 PM 發表 查看引用來源
去到三月..我都唔怕講 ...
華咁ching都幾甘喎:smile_27:

引用:
原帖由 死阿勇 於 2008-12-31 05:05 PM 發表 查看引用來源

師兄真有錢
其實我有d都唔有錢...只係真係太愛佢..自己唔食唔用都要買比佢果隻~"~唉...
我成日比d朋友話我on狗...........= =但我覺得無所謂啦..自己鐘意無計..開心媽

引用:
原帖由 rexama 於 2008-12-31 05:00 PM 發表 查看引用來源

隱藏人:smile_40: 咁咪食野唔洗比錢:smile_14:
食d咩野先

引用:
原帖由 micheal0411 於 2008-12-31 05:06 PM 發表 查看引用來源
其實我有d都唔有錢...只係真係太愛佢..自己唔食唔用都要買比佢果隻~"~唉...
我成日比d朋友話我on狗...........= =但我覺得無所謂啦..自己鐘意無計..開心媽
自已開心咪得羅

引用:
原帖由 micheal0411 於 2008-12-31 05:06 PM 發表 查看引用來源
如有能力,on9咪on9囉
我都想on9下(如果我有能力)

引用:
原帖由 死阿勇 於 2008-12-31 05:07 PM 發表 查看引用來源

食d咩野先
咩都好啦:smile_40: 女女;;女女:smile_40:

引用:
原帖由 rexama 於 2008-12-31 05:09 PM 發表 查看引用來源

咩都好啦:smile_40: 女女;;女女:smile_40:
玩開鋪鋪清:smile_19:
要俾錢:') :')

引用:
原帖由 rexama 於 2008-12-31 05:09 PM 發表 查看引用來源

你就夠50分pm樓主了:smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆