上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>交個朋友傾下計, 好女亦無任歡迎, 有緣入黎聚聚^..^(9)

收藏  |  訂閱
771  5.6k

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-12-31 11:11 AM 發表 查看引用來源

o甘2009年係咪仲想無咩牽掛:smile_45: :smile_45:

你閃落o黎law:smile_13: :smile_13: 倒數完再返上去:smile_40: :smile_40:
有無牽掛呢家野唔到我話事, 都無得強求啦:smile_30:
化囉 畢竟唔係年輕啦:smile_30:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-12-31 11:13 AM 發表 查看引用來源

早晨 細細粒
好鬼衰架, 一早流流送咁大份禮比我

私は野豚ですね

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-31 11:14 AM 發表 查看引用來源

有無牽掛呢家野唔到我話事, 都無得強求啦:smile_30:
化囉 畢竟唔係年輕啦:smile_30:
其實都係由你話事o者....~~~今朝好似有人pm左你

只要你肯踏出第一步就唔駛................化囉:smile_45:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-12-31 11:12 AM 發表

早晨....希望今日有得放早啦:smile_40: :smile_40:

個心都唔知遊左去邊 ...搞到冇乜心機做野
大部份人都放早wor...你仲要希望有得放

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-12-31 11:13 AM 發表 查看引用來源

早晨 細細粒
係啦 ....細細粒....容易食 :smile_47:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-31 11:12 AM 發表 查看引用來源

大投文大投文大投文...早晨早晨呀:smile_38: :smile_30:
神燈...:smile_30:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-12-31 11:17 AM 發表 查看引用來源

大部份人都放早wor...你仲要希望有得放
唔敢要求嘛:smile_13: :smile_13: ...唔係一陣老細見我o甘想放早..........就叫我長放:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-31 11:15 AM 發表

好鬼衰架, 一早流流送咁大份禮比我
再大份d都得...

Happy New Year to all !!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆