上一頁下一頁
發新話題

台灣女仔

收藏  |  訂閱
134  26.6k

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-12-24 13:20 發表 查看引用來源

我見好多"基"靈過人tim.........:smile_03:
你有無啪過丸呀...

好HIGH 架....:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-12-24 13:21 發表 查看引用來源

咩細先.....................:smile_04:
讀緊書囉.....:smile_13: :smile_13: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 hotfeel 於 2008-12-24 13:23 發表 查看引用來源

lady lady 性蛋快樂:smile_47:
MERRY CHRISTMA 呀...

係邊呀???? HOME OR OFFICE???

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-24 01:24 PM 發表 查看引用來源

你有無啪過丸呀...

好HIGH 架....:smile_40: :smile_40:
有呀.鼻升丸同爆炸糖............wow.......即上太空:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-12-24 13:24 發表 查看引用來源

啱喇...搞完上黎寫report...
"
"肋骨" 都好寫...:smile_39: :smile_39: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-24 01:27 PM 發表

2姊去大本營一齊傾啦...apple欣欣都係果度:smile_40:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-24 01:27 PM 發表 查看引用來源

我蛇左返屋企

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-12-24 13:27 發表 查看引用來源

有呀.鼻升丸同爆炸糖............wow.......即上太空:smile_03: :smile_03:
一粒呀, 或是半粒, 或是1/4粒呀 ?????:smile_40: :smile_40:

唔知係係因為台灣嘅女仔好崇尚日本呢,我覺得嘅台灣妹好鬼鐘意學日本妹,好開放,好容易搭上..........

好啊!

故事请继续呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆