上一頁下一頁
發新話題

徵18-88任何可以傾心底話的朋友

收藏  |  訂閱
759  6.4k

引用:
原帖由 080709 於 2008-12-21 11:57 PM 發表 查看引用來源
我等妳咁耐:smile_45: 妳咁快就走:smile_22:  
你個樣:smile_22: 咁惡死叫人點留低喎.......:smile_24:

引用:
原帖由 KAKA_1989 於 2008-12-21 11:59 PM 發表 查看引用來源
岩岩趕完功課.
好想同人傾下計!~:smile_13: ...
大家好丫.~
你同左咩簽名圖片呀~ 竟然比超級版主封殺左0既~

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-21 11:57 PM 發表 查看引用來源
hi~:smile_15: 草草~ 妳好~
妳有時間就多0的入0黎08個post同佢傾0下計啦~
hihi 你好呀~~
你唔好咁快走啦~~一齊傾啦 !!

引用:
原帖由 ~草草~ 於 2008-12-22 12:02 AM 發表 查看引用來源

hihi 你好呀~~
你唔好咁快走啦~~一齊傾啦 !!
明天要早起啊~:smile_42: 你同08慢慢傾啦~:smile_30: 他好需要妳的支持呀~

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-22 12:01 AM 發表 查看引用來源

你同左咩簽名圖片呀~ 竟然比超級版主封殺左0既~
不...唔知wo..
原來呢d叫封殺@@'

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-22 12:04 AM 發表 查看引用來源
明天要早起啊~:smile_42: 你同08慢慢傾啦~:smile_30: 他好需要妳的支持呀~
咁你快d訓啦~~

支持? 佢都唔知去左邊 =.=

明日好似學校假期:smile_41:
引用:
原帖由 KAKA_1989 於 2008-12-21 11:59 PM 發表 查看引用來源
岩岩趕完功課.
好想同人傾下計!~:smile_13: ...
大家好丫.~

080709顯示為離線狀態......:smile_35: 他可以已經閃:smile_43: 左啦~:smile_45:

我都要訓喇,明早要返工
引用:
原帖由 ~草草~ 於 2008-12-22 12:06 AM 發表 查看引用來源

咁你快d訓啦~~

支持? 佢都唔知去左邊 =.=

妳唔走我點會走
引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-22 12:07 AM 發表 查看引用來源
080709顯示為離線狀態......:smile_35: 他可以已經閃:smile_43: 左啦~:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆