上一頁下一頁
發新話題

♡徵人加入蟲蟲突公隊愛回家株式會社♡(Part417)

收藏  |  訂閱
764  4.7k

引用:
原帖由 itemno 於 2008-12-16 03:36 PM 發表 查看引用來源

但你係舖主...............
so :smile_13:  d 人吾入黎我都冇計 la :smile_13:

岩的咪入黎傾下law, 吾岩咪由佢

我好鬼屎悶天 :smile_45:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-12-16 03:39 PM 發表 查看引用來源
二十個天使,十個在睡覺,九個在玩 ,還有一個在看信息,就是 ,把它發個二十人(包括我)如果 能收回五條, 愛的人會在聖誕節前給 驚喜,不管靈不靈, 都發!我要 幸福!

引用:
原帖由 wai(927) 於 2008-12-16 03:43 PM 發表 查看引用來源

二十個天使,十個在睡覺,九個在玩 ,還有一個在看信息,就是 ,把它發個二十人(包括我)如果 能收回五條, 愛的人會在聖誕節前給 驚喜,不管靈不靈, 都發!我要 幸福!
wai :smile_13:  悶屎 me la :smile_13:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-12-16 03:37 PM 發表 查看引用來源

so :smile_13:  d 人吾入黎我都冇計 la :smile_13:

岩的咪入黎傾下law, 吾岩咪由佢
c   下搞搞新意思...........

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-12-16 15:37 發表 查看引用來源

算 la :smile_13:  工作要緊:smile_13:
55,

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-12-16 03:39 PM 發表 查看引用來源
我都係............

引用:
原帖由 itemno 於 2008-12-16 03:44 PM 發表 查看引用來源

c   下搞搞新意思...........
有 d 乜野好搞 lei :smile_13:

引用:
原帖由 wai(927) 於 2008-12-16 03:43 PM 發表 查看引用來源

THANK  YOU  ..........:smile_40:

引用:
原帖由 itemno 於 2008-12-16 03:45 PM 發表 查看引用來源

我都係............
拱典算 :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆